جمعه, 31 فروردين 1403

دستور العمل امتحانات پایان هر نیمسال به شرح ذیل اعلام می گردد. ضروری است جهت برگزاری هر چه بهتر امتحانات در رعایت موارد زیر دقت فرمائید.

1-   دانشجویان موظف هستند نیم ساعت قبل از برگزاری امتحان در دانشگاه حضور یابند.

2-  پس از شروع امتحان در ساعت مقرر اعلام شده در برنامه امتحانی، دانشجو حق ورود به جلسه را نخواهد داشت.

3-   آوردن هر گونه جزوه ، کیف ،کتاب و تلفن همراه در جلسه امتحان ممنوع میباشد.

4-  دانشجویان موظف است بر طبق لیست شماره صندلی که از قبل برای هر درس جداگانه آماده و در تابلو اعلانات نصب گردیده در محل مورد نظر استقرار یابند.

5-  همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت آزمون الزامی است در صورتی که دانشجو فاقد کارت دانشجویی باشد می تواند قبل از امتحانات به آموزش  مراجعه و کارت موقت را برای یکبار در امتحانات پایان ترم دریافت نماید.

6-   لیست حضور و غیاب دانشجویان باید شخصاً تکمیل و امضاء گردد.

7- لازم است قبل از شروع امتحان دانشجویان به نکات و راهنمائیهای مندرج در بالای برگه سوالات(کد سری سوال،تعداد سوال، نمره منفی ، مجاز بودن و یا نبودن از ماشین حساب و جداول معین ) توجه و دقت نمایند.

8- به همراه داشتن لوازم التحریر ( خودکار – مداد – پاک کن تراش و ماشین حساب در صورت مجاز بودن ) الزامی است.

9- ذکر نام و نام خانوادگی - شماره دانشجویی –رشته تحصیلی – نام درس – نام استاد در پاسخنامه تشریحی, چکنویس و سوالات امتحانی الزامی است.

10- اصل سوالات امتحان به هیچ وجه نباید از جلسه امتحان خارج گردد و در صورتی که دانشجوی مرتکب تخلف در این مورد شود مراتب به کمیته انضباطی دانشگاه اعلام میگردد.

11- مسئولیت اشتباه در مورد تاریخ امتحان , ساعت برگزاری آن, همراه نداشتن کارت دانشجویی وعدم چک کردن کارت آزمون قبل از شروع امتحانات به عهده شخص دانشجو می باشد.

12- دانشجویانی که همزمان در یک نوبت 2 امتحان دارند، بایستی قبل از شروع امتحانات به مسئول امتحانات مراجعه نمایند.

شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان:

به منظور استناد و تطبیق دقیق تر احکام انضباطی تنبیهات ماده 7 آیین نامه بصورت زیر تفکیک میشوند:

1-  دادن نمره 0/25 در دروس مربوط به تخلف

2-  محرومیت از تسهیلات رفاهی دانشگاه از قبیل وام ، خوابگاه وغیره

3-  دریافت خسارت از دانشجو در مواردی که تخلف منجر به ایجاد ضرر و زیان به دانشگاه یا بیت المال شده باشد

4-  منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال بدون احتساب سنوات

5-  منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال با احتساب سنوات

6-  منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال بدون احتساب سنوات

7-منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال با احتساب سنوات

برخی تخلفات که منجر به حکم کمیته انضباطی می گردند

1-فرستادن شخص دیگربجای خود و یا شرکت بجای دیگری در امتحانات

2-همراه داشتن یادداشت به هر شکلی در جلسه امتحان خواه مورد استفاده قرار گیرد یا غیر از آن