دستور العمل امتحانات پايان هر نيمسال به شرح ذیل اعلام می گردد. ضروری است جهت برگزاری هر چه بهتر امتحانات در رعایت موارد زیر دقت فرمائید.

1-   دانشجويان موظف هستند نيم ساعت قبل از برگزاري امتحان در دانشگاه حضور يابند.

2-  پس از شروع امتحان در ساعت مقرر اعلام شده در برنامه امتحاني، دانشجو حق ورود به جلسه را نخواهد داشت.

3-   آوردن هر گونه جزوه ، کيف ،کتاب و تلفن همراه در جلسه امتحان ممنوع ميباشد.

4-  دانشجويان موظف است بر طبق ليست شماره صندلي که از قبل براي هر درس جداگانه آماده و در تابلو اعلانات نصب گرديده در محل مورد نظر استقرار يابند.

5-  همراه داشتن کارت دانشجويي و کارت آزمون الزامي است در صورتي که دانشجو فاقد کارت دانشجویی باشد مي تواند قبل از امتحانات به آموزش  مراجعه و کارت موقت را براي يکبار در امتحانات پايان ترم دريافت نمايد.

6-   ليست حضور و غياب دانشجويان بايد شخصاً تکميل و امضاء گردد.

7- لازم است قبل از شروع امتحان دانشجويان به نکات و راهنمائيهاي مندرج در بالاي برگه سوالات(کد سری سوال،تعداد سوال، نمره منفي ، مجاز بودن و يا نبودن از ماشين حساب و جداول معين ) توجه و دقت نمايند.

8- به همراه داشتن لوازم التحرير ( خودکار – مداد – پاک کن تراش و ماشين حساب در صورت مجاز بودن ) الزامي است.

9- ذکر نام و نام خانوادگي - شماره دانشجويي –رشته تحصيلي – نام درس – نام استاد در پاسخنامه تشريحي, چکنویس و سوالات امتحاني الزامي است.

10- اصل سوالات امتحان به هيچ وجه نبايد از جلسه امتحان خارج گردد و در صورتي که دانشجوي مرتکب تخلف در اين مورد شود مراتب به کميته انضباطي دانشگاه اعلام ميگردد.

11- مسئوليت اشتباه در مورد تاريخ امتحان , ساعت برگزاري آن, همراه نداشتن کارت دانشجویی وعدم چک کردن کارت آزمون قبل از شروع امتحانات به عهده شخص دانشجو مي باشد.

12- دانشجویانی که همزمان در یک نوبت 2 امتحان دارند، بایستی قبل از شروع امتحانات به مسئول امتحانات مراجعه نمایند.

شيوه نامه اجرايي آيين نامه انضباطي دانشجويان:

به منظور استناد و تطبيق دقيق تر احکام انضباطي تنبيهات ماده 7 آيين نامه بصورت زير تفکيک ميشوند:

1-  احضار و اخطار شفاهي

2-  تذکر کتبي بدون درج در پرونده دانشجو

3-  اخطار کتبي بدون درج در پرونده دانشجو

4-  دادن نمره 25/. در دروس مربوط به تخلف

5-  محروميت از تسهيلات رفاهي دانشگاه از قبيل وام ، خوابگاه وغيره

6-  دريافت خسارت از دانشجو در مواردي که تخلف منجر به ايجاد ضرر و زيان به دانشگاه يا بيت المال شده باشد

7-  منع موقت از تحصيل به مدت يک نيمسال بدون احتساب سنوات

8-  منع موقت از تحصيل به مدت يک نيمسال با احتساب سنوات

9-  منع موقت از تحصيل به مدت دو نيمسال بدون احتساب سنوات

10-منع موقت از تحصيل به مدت دو نيمسال با احتساب سنوات

برخی تخلفات که منجر به حکم کمیته انضباطی می گردند

1-فرستادن شخص دیگربجای خود و یا شرکت بجای دیگری در امتحانات

2-همراه داشتن یادداشت به هر شکلی در جلسه امتحان خواه مورد استفاده قرار گیرد یا غیر از آن

3-همراه داشتن وسایل الکترونیکی از قبیل گوشی همراه، پیجر و یا بی سیم در جلسه امتحان اعم از خاموش یا روشن

4-بی احترامی یا بی حرمتی به مجریان و برگزار کنندگان امتحانات

5-ایجاد اخلال و بی نظمی به هر شکلی که موجبات بر هم زدن جلسه امتحانات را فراهم نماید

6-خارج کردن سوالات امتحانی حتی بصورت یادداشت برداری

7-گفتگو با یکدیگر در  حین امتحان(هم سوال کننده و هم پاسخگو هر دو)

8-جابجائی صندلی یا شماره صندلی

9-ردو بدل کردن لوازم التحریر و یا احیانا تعویض سوالات و پاسخنامه ها با یکدیگر

برای همه شما عزیزان موفقیت در امتحانات را آرزو می کنیم.
اداره آموزش