❱❱    سامانه آموزش الکترونیک(مجازی)    ❰❰

اطلاعیه مهم پذیرش بدون آزمون

موسسه آموزش عالی طلوع مهر در اجرای آیین نامه «ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر» موضوع بخشنامه 22354/ و مورخ 2/3/91 وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از بین فارغ التحصیلان و دانشجویان واجد شرایط جهت ادامه تحصیل در مقطع بالاتر بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

الف:شرایط متقاضیان پذیرش در دوره کارشناسی ارشد

1- دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی (با گذراندن حداقل 100 واحد درسی) به لحاظ میانگین کل جز 10% برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت 8 نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند.
*پذیرش برای سال تحصیلی 93-92 فقط با گذراندن 94 واحد امکان پذیر خواهد بود.

2- دانشجوی رتبه اول دوره کارشناسی ناپیوسته در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه که پس از 3 نیمسال تحصیلی دارای میانگین کل حداقل 17 می باشد و حداکثر در 4 نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود و در دوره کاردانی به لحاظ میانگین کل جز 10% برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی بوده باشد.

ب: شرایط متقاضیان پذیرش در دوره کارشناسی ناپیوسته

1-    دانشجوی رتبه اول دوره کاردانی ناپیوسته با معدل کتبی نهایی دوره متوسطه حداقل 17 به شرطی که در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل خود پس از 3 نیمسال تحصیلی دارای میانگین کل حداقل 18 باشد و حداکثر در 4 نیمسال دانش آموخته شود.
تبصره 1:ورودی سال های 87 و 88 کارشناسی پیوسته و ورودی سال های 89 و 90 کارشناسی ناپیوسته و کاردانی ناپیوسته می توانند از تسهیلات مذکور استفاده نمایند.

رشته های دایر در موسسه آموزش عالی طلوع مهر

کارشناسی ارشد

حقوق ثبت اسناد و املاک

کارشناسی ناپیوسته