پنج شنبه, 30 فروردين 1403

اعطای جایزه‌های تحصيلی به دانشجويان برتر استان قم

بنياد ملّی نخبگان در راستای اجرای آيين‌نامه «اعطای جايزه‌های تحصيلی به دانشجويان صاحب استعداد برتر» تسهيلات ويژه‌ای را در قالب چهار جايزه آموزش، پژوهش، فنّاوری و فرهنگ از قبيل راتبه دانشجويی ، اعتبار آموزش‌ياری ، اعتبار پژوهش‌ياری، اعتبار فن‌ياری ، اعتبار توان‌مندی آموزشی ، اعتبار ارتباطات علمی ، اعتبار توان‌مندی كارآفرينی و ... به دانشجويان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های استان قم اعطا می‌كند.

الف- شرایط ثبت نام کنندگان

دانشجويان دوره‌های كارشناسی، كارشناسی‌ارشد ، دکتری حرفه‌ای، دكتری تخصصی همۀ رشته‌ها و دوره‌های تخصص و فوق‌تخصص رشته‌های علوم پزشکی كه در سال‌های مجاز تحصيل در يكی از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها يا مراكز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوری يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی استان قم تحصيل می‌كنند می‌توانند در این فراخوان شرکت نمایند.

تذکر: سنوات مجاز برای دانشجويان مقطع كارشناسی چهار سال، مقطع كارشناسی ارشد دو سال، دانشجویان مقطع دكتری حرفه‌ای هفت سال، دانشجويان مقاطع تخصص و دكتری تخصصی چهار و نيم سال و دانشجویان دوره‌های فوق تخصص علوم پزشکی سه سال است

ب- معیارهای انتخاب دانشجویان

1- پس از ثبت نام و بارگذاری کامل اطلاعات در سامانه اطلاعاتی بنياد (soraya.bmn.ir) توسط دانشجویان متقاضی، امتیاز هریک براساس مجموعه امتیازات حاصل از فعاليت‌های نخبگانی (در حوزه آموزشی نظیر معدل‌های بالا، در حوزه پژوهشی نظیر چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی، در حوزه فناوری نظیر اختراعات سطح 3 و...)، رتبه‌های برتر در آزمون‌های سراسری (کارشناسی، کارشناسی ارشد و...)، برگزیدگی در جشنواره‌های معتبر(خوارزمی، فارابی، رازی، و شیخ‌بهایی....) و برگزیدگی المپیادهای دانش‌آموزی و دانشجویی محاسبه شده و با حد نصاب لازم (که بر اساس مقطع تحصیلی و سال ورود تعیین می‌گردد) مقایسه می‌شود.

2- برترین‌ها، بر اساس کسب بیشترین امتیاز در بین دانشجویانی که حد نصاب را دارند و با اولویت داشتن یکی از افتخارات ذیل انتخاب می‌گردند:

الف.كسب مدال طلا ، نقره يا برنز در المپيادهای دانش‌آموزی ملّی و جهانی

ب. كسب رتبه برتر در آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌های كشور (رتبه‌های كشوری زير 1000 ورود به دوره کارشناسی يا دكتری حرفه‌ای در گروه‌های رياضی و فنی، تجربی، علوم انسانی، هنر يا زبان‌های خارجی، رتبه‌های زير 50 در مجموعه امتحانی در دوره كارشناسی ارشد)

ج. كسب رتبه اول تا سوم در المپيادهای ملّی دانشجويی

د. كسب رتبه برتر در آزمون‌های سراسری علوم پزشكی كشور اعم از آزمون‌های جامع، پيش‌كارورزی، دستياری در رشته‌های پزشكی، دندان‌پزشكی و داروسازی و دستياری فوق تخصصی پزشكی

ه. كسب عنوان دانشجوی ممتاز دانشگاه‌ها

و. كسب عنوان دانشجوی نمونه كشوری

ز. برگزيده شدن در جشنواره‌های علمی،پژوهشی،‌ فنّاورانه مورد تأييد بنياد

ح. برگزيده شدن در مسابقات قرآنی مورد تأييد بنياد

ط. فعاليت‌های هنری يا ادبی برجسته

ی. برگزيده شدن در مسابقه‌های ملی و جهانی مهارت

ك. ثبت اختراع برگزيده براساس آيين‌نامه شناسايی و پشتيبانی از اختراع‌های برگزيده

ج- تذکرات مهم:

1- فرصت نهایی برای تکمیل پرونده و بارگذاری مدارک حداکثر تا 20 تیر ماه 95 از طریق سامانه الکترونیکی ثریا (Soraya.bmn.ir) می باشد.

2- با توجه به اینکه امتیازات دانشجویان به کمک نرم‌افزار سامانه ثریا محاسبه می‌گردد لازم است اطلاعات بصورت کامل در سامانه بارگذاری گردد:

- بررسی داشتن حد نصاب لازم و کسب بیشترین امتیاز در بین متقاضیان، بر اساس فعالیت‌های نخبگانیِ اعلامیِ متقاضی، توسط این سامانه محاسبه و نتیجۀ آن از طریق سامانه به متقاضی اعلام می‌شود.

- ثبت اطلاعات ناقص در بعضی موارد (مثلا ثبت نکردن مقالات) منجر به کاهش امتیاز دانشجو می‌شود.

- در صورتی که اطلاعات مقطع فعلی دانشجو بارگذاری نشده باشد، ممکن است متقاضی در ابتدای بررسی حذف گردد.

3- چنانچه در هر مرحله از بررسی مشخص شود متقاضی اطلاعاتی خلاف واقع را بارگذاری كرده است، متقاضی نه‌فقط از اين جايزه بلكه از تمامی تسهيلات بنياد محروم می‌شود و عدم صداقت وی به دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام و به لحاظ حقوقی موضوع پيگيری می‌شود.

ثبت نام از طريق سامانه اطلاعاتی بنياد و به شكل الكترونيكی و غیر حضوری صورت می‌پذيرد. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام، از کارشناس بنیاد ملی نخبگان جناب آقای مسعودی علوی (37705800 داخلی 266) پیگیری گردد.

آدرس سایت بنیاد نخبگان استان قم: qom.bmn.ir

ثبت نام در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان(ثریا)

www.teyfcenter.com