­­

ضمن عرض خيرمقدم به دانشجويان ورودی جديد، به اطلاع می‌رساند، ثبت نام از پذيرفته شدگان صرفا به صورت اينترنتی و غیر حضوری انجام می‌گيرد. لذا خواهشمند است اکیدا از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید. پذيرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک زیر را در زمان ثبت نام اينترنتی به همراه داشته باشند. بعداز تکمیل اطلاعات در سامانه پذیرش دانشجویان جدید و پرداخت شهریه علی‌الحساب، کارشناس رشته مدارک شما را بررسی و سپس تایید می‌نماید در انتها انتخاب واحد به صورت غیرحضوری توسط موسسه انجام شده و پیامکی حاوی کد دانشجویی دریافت خواهید کرد. جهت اطلاع از برنامه درسی می‌توانید فرم تثبیت انتخاب واحد را از میزکار خود دریافت نمایید.

نظر به تعطیلات ایام پایانی ماه صفر، زمان ثبت نام در موسسه طلوع مهر تا تاریخ ۱۸ مهرماه تمدید شد

برای مشاهده تقویم آموزشی نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ کلیک کنید

شروع کلاس‌ها از تاریخ ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰ می‌باشد

(توجه: نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سامانه جامع آموزش شماره ملی و شماره شناسنامه می‌باشد)

دانشجویان محترم حداکثر تا آبان ماه فرصت دارند تا اصل مدرک تحصیلی خود را به همراه ۳ قطعه عکس پرسنلی، از طریق پست به آدرس موسسه آموزش عالی طلوع مهر ارسال نمایند. تاکید می‌شود تا زمان اطمینان از وصول اصل مدرک تحصیلی خود توسط موسسه، حتما رسید پستی مرسوله را نزد خود نگه دارید. طبیعتا در صورت عدم تحویل اصل مدرک تحصیلی به مؤسسه و یا به وجود آمدن اختلال در فرآیند ارسال مدرک، هیچگونه مسئولیتی متوجه مؤسسه نخواهد بود.

آدرس پستی واحد برادران: قم پردیسان بلوار دانشگاه بلوار شهروندشمالی موسسه آموزش عالی طلوع مهر کد پستی: ۳۷۴۹۱۱۳۳۶۲
آدرس پستی واحد خواهران: قم خیابان شهیدان فاطمی(دورشهر) نبش میدان رسالت کد پستی: ۳۷۱۵۶۶۳۱۱۷

پذیرفته‌شدگان عزیز توجه نمایید که تمامی مدارک باید به صورت استاندارد اسکن و بارگذاری گردند. در صورت عدم رعایت استانداردهای مورد نظر، مدارک بررسی نشده و رد خواهند شد. نمونه‌های اسکن صحیح و غلط و آموزش نحوه اسکن مدارک با استفاده از تلفن همراه را می‌توانید اینجا مشاهده نمایید.

• مدرک دیپلم ، پیش دانشگاهی
    توجه(مدارک قابل قبول: "دیپلم نظام قدیم (چهارساله)"، "دیپلم سه ساله + پیش دانشگاهی"، "نظام جدید ۳-۳-۶")
  • مدرک نظام وظیفه (مختص برادران)

متقاضیان مشمول نظام وظیفه می بایست جهت تکمیل پرونده نسبت به اخذ معافیت تحصیلی از مراکز پلیس ۱۰+ اقدام نمایند.

• تمام صفحات شناسنامه.
  • کارت ملی
  • عکس
  • کد پیگیری درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی (مراجعه به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی به نشانی emt.medu.ir ) (راهنمای تصویری)
    پس از ثبت اطلاعات در سامانه فوق، کد پیگیری به تلفن همراه شما ارسال می‌شود که باید آن را در سامانه ثبت نام طلوع مهر کپی کنید.
    تذکر مهم: استعلام مدرک تحصیلی مهم‌ترین مرحله جهت تکمیل مدارک می‌باشد؛ لطفا به راهنمای تصویری فوق توجه نموده و نسبت انجام آن دقت فرمائید.

پذیرفته‌شدگان محترم بایستی تمامی مفاد آئین‌نامه آموزشی مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته را که شامل موارد مهم آموزشی نظیر تعداد واحدها، مدت زمان مجاز تحصیل، معادل‌سازی واحدها و ... می‌باشد با دقت مطالعه نمایند. جهت دریافت آئین‌نامه آموزشی کلیک کنید. تذکر مهم: شروع کلاس ها از تاریخ 1399/08/10 می‌باشد.

جهت مشاهده شهریه مصوب مقاطع مختلف آموزشی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ کلیک کنید

پذیرفته‌شدگان محترم در صورت داشتن سوال در زمینه‌های مختلف علاوه بر امکان تماس با شماره تلفن ۳۳۵۵۵۶۱۰-۰۲۵ و داخلی مورد نظر، می‌توانند با شناسه کاربری همکاران در پیام‌رسان ایـتا نیز در ارتباط باشند. همکاران ما در ساعات اداری به صورت بر خط و خارج از ساعات اداری در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی سوالات شما خواهند بود. همچنین می‌توانید با مراجعه به بخش «از من بپرس» در سایت اینترنتی مؤسسه، سوالات خود را با کارشناسان مطرح بفرمایید.

نام واحد

tolouemehrqom@

اطلاعات

آقای گل‌محمدی

جهت آشنایی با اساتید گروه‌های آموزشی مختلف، روی نام هر گروه کلیک نمایید.

جهت دریافت فایل PDF این اطلاعیه کلیک کنید