به گزارش روابط عمومی دانشگاه طلوع مهر جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد با موضوع بررسی موانع استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در مدیریت ورزش؛ مورد مطالعه باشگاه های فوتبال استان قم توسط دانشجوی مقطع ارشد مدیریت دولتی گرایش بودجه و مالیه عمومی جناب آقای شهاب الدین حسامی برگزار شد؛ در این جلسه دکتر حسن زارعی متین و دکتر محمد پورکیانی به عنوان اساتید راهنما حضور داشتند؛ در ادامه چکیده پایان نامه را بررسی می‌کنیم:

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی موانع استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در مدیریت ورزش: موردمطالعه باشگاه های فوتبال استان قم است. همانطوری که می دانیم ورزش در مجامع امروزی به عنوان یک صنعت بزرگ درحال رشد و تعالی است.خصوصاً در رشته هایی که با اقبال و همراهی بیشتر مردم روبروست. فوتبال یکی از رشته های ورزشی پرطرفدار دربین مردم دنیاست. یکی از شعارهای معروف فیفا این است که بسیار مفتخریم که از نونهالان تا کهنسالان عاشق وطرفدار فوتبال هستند.این اقبال عمومی به این ورزش باعث شده است که صنعت فوتبال فاصله بسیار زیادی با سایر رشته های ورزشی در دنیا پیدا کند امروز گردش مالی در باشگاه های مطرح فوتبال دنیا گاهاً از برخی صنایع مطرح و شرکت های صنعتی وتولیدی و خدماتی که جزوبرندهای مطرح نیز می باشند پیشی گرفته است.متأسفانه درکشور ما این صنعت بزرگ علی الرغم وجود باشگاه های مطرح وریشه دار در فوتبال کشور با طرفداران میلیونی خود نتوانسته است آنطور که شایسته و بایسته است خود را مطابق با مدیریت باشگاه داری در فوتبال دنیا وفق دهد. متأسفانه فوتبال ما وابستگی شدیدی به بخش ها و نهادهای دولتی دارد و ظرفیت بخش خصوصی یا دراین حوزه مغفول مانده است و یا بسیار کم رنگ است یکی دیگر از دلایل اصلی در عقب ماندگی صنعت فوتبال  در کشور عدم استفاده از مدیران متخصص،کارآمد و کاربلد است که البته تعداد آنها درحوزه مدیریت ورزش که خود نیاز به تجربیات و تخصص های لازم دارد زیاد نیست. ما دریافتیم که مادامی که ورزش ما به عنوان یک صنعت نوپا، وابسته و جیره خور سازمان ها ونهادهای دولتی باشد سرانجامی بهتر از شرایط وانفسای کنونی ندارد. ما به این اصل رسیدیم که دولت برای پیشرفت صنعت ورزش در کشور چاره ای جز برون سپاری مدیریت ورزش به بخش خصوصی توانمند ومتخصص ندارد. مادریافتیم که دولت باید باوضع قوانین و مقررات حمایتی کارآمد بخش خصوصی را ترغیب نماید تا بااشتیاق وانگیزه هرچه تمام به مدیریت وباشگاه داری در ورزش بپردازد و همچون صنایع دیگر، صنعت ورزش را نیز به عنوان یک موتور محرک در اقتصاد کشور بپذیرد.