به گزارش روابط عمومی دانشگاه طلوع مهر جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد با موضوع نقش ازدواج در پیشگیری از جرم از منظر آموزه های اسلامی توسط دانشجوی مقطع ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی جناب آقای رضا اسماعیلی گیوی برگزار شد؛ در این جلسه دکتر محمد علی حاجی ده آبادی به عنوان استاد راهنما حضور داشتند؛ در ادامه چکیده پایان نامه را بررسی می‌کنیم:

چکیده

ازدواج پیوند مقدسی است که در آموزه های اسلامی بدان تأکید زیادی شده است و در روایتی به عنوان تکمیل کننده نیمی از دین در نظر گرفته شده است. در جامعه کنونی با توجه به پیشرفت فناوری و اطلاعات از جمله جرایمی که در حال گسترش است، جرایم جنسی ناشی از عدم ازدواج است. جوانان امروزه به دلایلی چون بی ایمانی و ارضای نیاز جنسی از راه های نامشروع، شرایط مالی و اقتصادی، توقعات بالای خانواده ها و روند رو به رشد افزایش طلاق تن به ازدواج نمی دهند. غریزه جنسی، یکی از قوی ترین غرایز انسانی است، که اگر با پیوند مقدس ازدواج محقق گردد و در مسیر طبیعی خود قرار گیرد، باعث دوری از گناهان جنسی و روابط نامشروع می شود. همچنین ازدواج موجب می گردد تا انسان در مسیر کمال و خودسازی معنوی بیشتر قدم بگذارد و خود را از گناه دور سازد. پژوهش حاصل حاضر درصدد است به شیوه توصیفی و با استفاده از روش مطالعه اسنادی و کتابخانه‌ای به این سؤال پاسخ دهد که  ازدواج چه نقشی در پیشگیری از جرم از منظر آموزه های اسلامی دارد؟ نتایج تحقیق نشان می دهد که زوجین بعد از ازدواج می توانند با پایبندی به تعهدات (اعتماد و وفاداری، صداقت، حسن معاشرت و احترام متقابل) از خیانت دوری نموده و با ایجاد تقوا و مراقب و ناظر بودن، احساس مسئولیت و تربیت صحیح به آرامش کامل برسند و با استحکام بنیان خانواده از جرایم ناشی از تجردی پیشگیری نمایند.