یکشنبه, 30 ارديبهشت 1403

دکتر علی صادق زاده عضو هیات علمی دانشگاه استافوردشایر انگلستان ضمن نشست صمیمی با رئیس دانشگاه از موسسه آموزش عالی طلوع مهر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر دکتر علی صادق زاده عضو هیات علمی دانشگاه استافوردشایر انگلستان در رشته هوش مصنوعی،روز سه شنبه پانزدهم شهریور ماه با حجت الاسلام دکتر علی بنایی رییس موسسه آموزش عالی طلوع مهر دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست صمیمی که تنی چند از مدیران موسسه نیز حضور داشتند، زمینه های همکاری با موضوع استفاده از دانش هوش مصنوعی در موضوعات علمی آینده پژوهی، طرح و بررسی شد.

ابتدا ریاست محترم موسسه، بهره مندی آینده پژوهانه از دانش هوش مصنوعی را ضرورتی انکار ناپذیر برای جامعه ایران دانست و ابراز امیدواری کرد تا با ظرفیت علمی خوبی که در زمینه رشته آینده پژوهی در موسسه طلوع مهر وجود دارد و وجود دو اندیشکده مطالعات آینده پژوهی و اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی، بتوان پلی و ارتباطی با متخصصان دانشگاه استافورد برقرار گردد تا در زمینه ترکیب آینده پژوهی و هوش مصنوعی گام های موثری برداشته شود.

دکتر علی صادق زاده نیز با اشاره به نوپا بودن دانش هوش مصنوعی و وارد نشدن این رشته در رشته های علوم انسانی، اولین گام ضروری را بکارگیری این دانش در حوزه علوم انسانی دانست چرا که واقع شدن موسسه طلوع مهر در قم که دارای بیشترین مراکز حوزوی و مرتبط با علوم انسانی است، این ضرورت را دوچندان می کند.

در پایان دوطرف ابراز امیدواری کردند در زمینه های برگزاری نشست های علمی با موضوع هوش مصنوعی و طراحی پروپوزال های علمی برای دانشجویان ارشد آینده پژوهی و بهرمندی ایشان از اساتید راهنمای داخلی و خارجی و سایر همکاری های علمی، توان علمی خود را بکارگیرند و این  طرح ها را  با ظرفیت انسانی و علمی موجود عملیاتی گردانند.