همایش  هفته پژوهش و فناوری سال۱۴۰۲ دانشگاه طلوع مهر برگزار شد.

همایش هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲ با شعار 《پژوهش و فناوری، پیشران رشد تولید و مهار تورم》در دانشگاه طلوع مهر برگزار شد.
در این مراسم  منتخبین بیست و چهارمین جشنواره در دو بخش پژوهشگران-فناوران برتر و پایان نامه های برگزیده  با حضور مسئولین دانشگاه  مورد تجلیل قرار گرفتند.
مدیر پژوهش دانشگاه طلوع مهر با تبیین برنامه ها و اهداف هفته پژوهش ۱۴۰۲، فرآیند انتخاب برگزیدگان جشنواره را تشریح کرد.
حسین محمودی با اشاره به فراخوان آثار پژوهشی افزود: در جشنواره امسال علاوه بر بررسی آثار پژوهشگران، فعالیت های فناورانه نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی انتخاب پایان نامه های برگزیده را از دیگر بخش های جشنواره پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ اعلام کرده و بیان داشت: در این فرآیند تعداد ۶ اثر از پایان نامه های دانش آموختگان دانشگاه طلوع مهر که دارای شاخص های ارزیابی بوده اند به عنوان منتخب برگزیده شدند.
در ادامه همایش پژوهشگران و فناوران منتخب دانشگاه به ارایه دیدگاه های خود در زمینه پژوهش و تولید علم و فناوری پرداختند.
در این همایش ۶ پژوهشگر، ۱ فن آور و ۶ پایان نامه منتخب(دانش آموخته به همراه اساتید راهنما) معرفی و با اهدا لوح و هدایا مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.

اسامی برگزیدگان به شرح زیر می باشد:
۱- دکتر مهدی جعفری- پژوهشگر منتخب(عضو هیات علمی دانشگاه طلوع مهر - گروه حسابداری)
۲-دکتر هادی کرامتی معز- پژوهشگر منتخب(عضو هیات علمی دانشگاه طلوع مهر - گروه حقوق جزا)
۳-دکتر مهدی دهقانی فیروزآبادی- پژوهشگر منتخب(عضو هیات علمی دانشگاه طلوع مهر - گروه مترجمی زبان انگلیسی)
۴-دکتر محمد ولیا بیدگلی- فن آور منتخب(عضو هیات علمی دانشگاه طلوع مهر - گروه مدیریت بازرگانی)
۵-حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن مهاجرنیا- پژوهشگر منتخب(رییس اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی دانشگاه طلوع مهر)
۶-دکتر حمیده عباسی- پژوهشگر منتخب(استاد مدعو دانشگاه طلوع مهر- گروه مدیریت)
۷-دکتر علی ارجمند راد- استاد راهنمای پایان نامه منتخب(عضو هیات علمی دانشگاه طلوع مهر- گروه مترجمی زبان انگلیسی)
۸-دکتر هوشنگ گراوند-  استاد راهنمای پایان نامه منتخب(عضو هیات علمی دانشگاه طلوع مهر- گروه روان شناسی)
۹-دکتر حسن زارعی متین-  استاد راهنمای پایان نامه منتخب( مدیر گروه مدیریت دانشگاه طلوع مهر)
۱۰-دکتر محسن اکبرپور-استاد راهنمای پایان نامه منتخب(عضو هیات علمی دانشگاه طلوع مهر- گروه علوم ورزشی)
۱۱-دکتر محمدحسن ملکی- پژوهشگر برگزیده استان قم