یکشنبه, 23 ارديبهشت 1403

azad andishiعضو هیئت مؤسس مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر قم از برگزاری دوره جامع آموزش آینده پژوهی سطح یک، در تیرماه سال جاری خبر داد.

حجت الاسلام سید محمد رضا حسینی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: موسسه آموزش عالی طلوع مهر با همکاری مرکز آینده پژوهی علوم و فن آوری دفاعی، دوره جامع آموزش آینده پژوهی را با رویکرد قابلیت سازی برای نهادینه سازی و اجرای آینده پژوهی در سازمان ها برگزار خواهد کرد.

وی گفت: در حال حاضر این رشته تنها در دانشگاه تهران، در مقطع دکتری و در دانشگاه امیرکبیر در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می‌شود و امیدواریم این دوره فشرده بتواند پاسخگوی بخشی از نیازهای علاقمندان به این رشته باشد.

عضو هیئت مؤسس مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر با اشاره به اینکه بسیاری از آینده پژوهان اعتقاد دارند که بهترین روش پیش بینی آینده، ساختن آن است تصریح کرد: مقصود از آینده پژوهی، علم و دانشی است که تلاش می‌کند آینده را در قالب برخی گزاره‌ها پیش بینی کند و بعد بر اساس علائم روشنی آنها را بشناسد.

وی ادامه داد: آشنایی با آینده پژوهی، معرفی دستاوردها و پیامدهای آینده پژوهی، ایجاد قابلیت برای اجرای فعالیت‌های آینده پژوهانه و مورد کاوی از جمله اهداف این دوره خواهد بود.

حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه به فارغ التحصیلان گواهینامه رسمی آینده پژوهی سطح یک از سوی موسسه طلوع مهر و مرکز آینده پژوهی علوم و فن آوری دفاعی اعطا خواهد شد، گفت: این دوره در چهار سطح برگزار خواهد شد و موسسه آموزش عالی طلوع مهر مصمم است در آینده ای نزدیک با برگزاری دیگر سطوح دوره جامع آموزش آینده پژوهی، گامی موثر برای نگاه به آینده ای روشن بردارد.

گفتنی است زمان برگزاری دوره جامع آموزش آینده پژوهی 21 و 22 تیرماه سال جاری از ساعت 8 تا 16 و به مدت 16 ساعت برنامه ریزی شده است.

علاقمندان می‌توانند تا بیستم تیرماه با مراجعه به موسسه آموزش عالی طلوع مهر نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام کنند.

خبرگزاری مهر (لینک اصلی)
خبرگزاري فارس (لینک اصلی)
 خبرگزاري شبستان (لینک اصلی)
خبرگزاري برنا (لینک اصلی)