خبرها

آنچه دانشجویان باید در مورد امتحانات پایان ترم بدانند

گفتگو با آقای مهدوی مدیرآموزش و تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی طلوع مهر با موضوع امتحانات پایان ترم

آقای مهدوی مدیرآموزش و تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی طلوع مهر با اشاره به آغاز فصل امتحانات تاکید کردند: برگزاری آزمون ها از تاریخ 22 دی ماه تا 11 بهمن ماه می باشد و همچنین امتحانات در دو نوبت 14:30 و 17:00 برای دانشجویان واحد برادران و در چهار نوبت ۹:۰۰و ۱۱:۰۰ و ۱۳:۳۰ و ۱۵:۳۰ برای واحد خواهران برگزار میگردد.
مهدوی در ادامه گفت: دانشجویان باید قبل از شروع آزمون نسبت به تکمیل ارزشیابی اساتید و تسویه حساب مالی در سامانه آموزشی خود اقدام کنند و با پرینت کارت امتحان و نیز کارت دانشجویی در هر امتحان حضور پیدا کنند.
در ادامه مدیر آموزش موسسه آموزش عالی طلوع مهر گفت: دانشجویان برای تسلط بهتر در امتحان و آرامش خود حداقل 15 دقیقه قبل از شروع آزمون در موسسه حضور داشته باشند.
در ادامه او با بیان نکات ذیل به توجه هر چه بیشتر دانشجویان به قوانین و مقررات تاکید داشت.
1. حضور دانشجویان راس ساعت مقرر الزامیست و بعد از شروع امتحان امکان حضور در جلسه آزمون وجود ندارد.
۳.دانشجویان محترم در محل مشخص شده از طرف آموزش مستقر شوند.
2.ترک سالن امتحان قبل از اتمام حضور و غیاب ممنوع است.
3.همراه داشتن هر گونه، جزوه، کتاب، تلفن همراه، ماشین حساب و... (مگر با اجازه استاد مربوطه به واحد آموزش)  ممنوع می باشد.
4.بر اساس مصوبه کمیته انضباطی با دانشجویان متخلف طبق آیین نامه انضباطی موسسه بر خورد خواهد شد.
در پایان مهدوی با اشاره به اینکه جهت رفاه حال دانشجویان محترم واحد آموزش در طول ایام امتحانات پاسخگوی دانشجویان می باشد برای تمام دانشجویان آرزوی موفقیت و پیروزی داشت.

پروژه توانمند سازی دانشجویان و شهروندان(آوای دانش) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر پنجمین پروژه از سمینارهای آوای دانش با مشارکت موسسه آموزش عالی طلوع مهر و شرکت زنجیره ای پوشاک آواکتان(جین وست)  این بار در قم و در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

این پروژه با هدف معرفی کلید های طلایی جهت موفقیت در کار و زندگی توسط دکتر ابراهیم نژاد و راهکار هایی در مورد کار آفرینی از ایده تا عمل توسط خانم دکتر طباطبایی و موضوع موفقیت در کسب و کار در دنیای اینترنتی توسط مهندس سلطانی برگزار شد.

این اهداف مورد حمایت گروه جین وست قرار گرفت و این شرکت به عنوان حامی مادی و معنوی پروژه آوای دانش ، فعالیت های خود را در راستای توسعه کسب و کار فروشگاه های زنجیره ای و توانمند سازی دانشجویان و شهروندان در کل کشور با برگزاری این سمینار ها افزایش می دهد.

این سمینار که سابقا در شهرهای بستک هرمزگان و تهران برگزار شده است این بار با مشارکت موسسه آموزش عالی طلوع مهر در شهر قم برگزار شده است.

مهمان ویژه این سمینار آقای محمد تقی برخوردار کارآفرین نمونه کشور بود که در برنامه به عنوان حسن ختام سخنرانی کردند و در مورد کار آفرینی و راهکار های رسیدن به موفقیت در کسب و کار نکاتی ارائه کردند.

بازدید دانشجویان مترجمی زبان از مرکز تحقیقات فرهنگیان/ عکس

جمعی از دانشجویان رشته مترجمی زبان موسسه آموزش عالی طلوع مهر به همراه مدیر محترم گروه مترجمی زبان جناب آقای دکتر شاه احمدی از مرکز تحقیقات فرهنگیان استان قم بازدید کردند.

ادامه مطلب: بازدید دانشجویان مترجمی زبان از مرکز تحقیقات فرهنگیان/ عکس

دیدار با خانواده شهید آیت الله بهشتی به مناسبت یلدا برگزار شد/ عکس

به منظور تکریم خانواده شهدا و پاسداشت مقام شهید آیت الله بهشتی و به مناسبت یلدا ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر بنایی رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر شب گذشته به همراه برخی مسولین موسسه با حضور در منزل دانشجوی گرامی سرکار خانم محبوبه بهشتی فرزند بزرگوار شهید آیت الله محمد حسین بهشتی با خانواده ایشان دیدار داشت .

ادامه مطلب: دیدار با خانواده شهید آیت الله بهشتی به مناسبت یلدا برگزار شد/ عکس

قم باید منشا تحول در نظام روان شناسی کشور باشد

رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر در اولین سمپوزیوم علمی  تخصصی انجمن روان شناسی ایران اظهار داشت: قم موطن علم است و زادگاه علوم انسانی  اسلامی و باید منشاء تحول در نظام روان شناسی کشور باشد.

ادامه مطلب: قم باید منشا تحول در نظام روان شناسی کشور باشد

هم اندیشی دانشجویی با موضوع حجاب در واحد خواهران برگزار شد/عکس

هم اندیشی دانشجویی روز گذشته در واحد خواهران موسسه آموزش عالی طلوع مهربا حضور دانشجویان رشته های مختلف برگزار شد. در این نشست سرکار خانم دکتر ذوالقدر مدرس دانشگاه در ابتدا به بیان دیدگاه و نظر ادیان الهی به مسئله زن از ابتدای خلقت پرداخت و دیدگاه خانواده محور دین را در ادیان الهی و بعضی ادیان غیرالهی مقایسه کرد .

ادامه مطلب: هم اندیشی دانشجویی با موضوع حجاب در واحد خواهران برگزار شد/عکس

مقالات دیگر...