خبرها

اولین جلسه دوره کاربردی مدیریت رفتار برگزار شد

اولین جلسه دوره کاربردی مدیریت رفتار با استفاده از نظریه تحلیل رفتار متقابل عصر امروز در سالن جلسات موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر دوره کاربردی مدیریت رفتار با استفاده از نظریه TA در قالب 12 جلسه با تدریس استاد احمد قاضی خرم آبادی عضو انستیتو تحلیل رفتار متقابل برگزار می شود که اولین جلسه آن عصر امروز در سالن جلسات موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

این دوره کاربردی با هدف حل تعارضات بین زوجین ، ارتباط بهینه با فرزندان و بهبود روابط اجتماعی و محیط کار به همت مرکز مشاوره روانشناسی طلوع مهر برگزار می شود و استقبال خوبی توسط دانشجویان صورت گرفته است.

شایان به ذکر است بعد از اتمام دوره به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

جلسه دفاع با موضوع بررسی علل وفاداری مشتریان به فروشنده در صنعت پخش مواد غذایی برگزار شد

جلسه دفاع از پایان نامه محمد رضا ناصره زاده  دانشجوی ارشد رشته مدیریت بازرگانی (گرایش مدیریت مالی) با حضور اساتید  از جمله دکتر مولوی، دکتر ترکمانی(اساتید داور) و دکتر معینی(استاد راهنما) ظهر امروز در سالن جلسات موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

ناصره زاده در دفاع از پایان نامه گفت: وفاداری مشتریان به فروشنده ها کلیدی ترین سرمایه شرکت های پخش  محسوب می شود از این رو در این پژوهش به بررسی علل وفاداری مشتریان (سوپر مارکت ها) به فروشنده ( بنکداری ها) پرداخته شده است.

وی افزود:  اين تحقيق ازلحاظ هدف کاربردي و ازلحاظ روش تحقيق از نوع توصيفي می باشد و از نوع کیفی می باشد و جامعه آماری پژوهش شامل تمام فروشندگان سوپر مارکت های شهر قم و نمونه آماری 18 نفر از فروشندگان سوپر مارکت ها می باشد که به صورت قضاوتی انتخاب گردید.

دانشجوی ارشد رشته مدیریت بازرگانی در پایان تصریح کرد:  ابزار گرد آوری اطلاعات در این پژوهش مصاحبه نیمه ساختار یافته و جهت تحلیل داده ها از تحلیل تم استفاده شده است.

جلسه انتخابات انجمن علمی روانشناسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر جلسه انتخابات اعضای انجمن علمی روانشناسی در سالن جلسات موسسه برگزار شد.

این جلسه با حضور دانشجویان رشته روانشناسی موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد و انتخابات انجمن علمی روانشناسی با 106 رای به شرح زیر به پایان رسید.

-دبیر انجمن: محمد جعفر پور

اعضای اصلی به ترتیب آقایان:

-مجید نافع

-علیرضا اسدزاده

-محمد امین علیزاده

-امید خلیلی مهر

-حسین یزدی

-رضا زرین

-مهدی حسینی

-میلاد ناصری

مراسم راهپیمایی 13 آبان با حضور دانشجویان طلوع مهر برگزار شد

مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان، با حضور دانشجویان موسسه آموزش عالی طلوع مهر صبح امروز همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر، مراسم راهپیمایی 13 آبان صبح امروز با حضور دانشجویان برگزار شد و دانشجویان با سردادن شعار های مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسرائیل و مرگ بر سعودی انزجار خود را از توطئه ها و سیاست های استکبار جهانی نشان دادند.

همزمان با این روز بیانیه ی موسسه آموزش عالی طلوع مهر منتشر شد که به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۳ آبان یادآور حماسه بزرگ دانش آموزان، دانشجویان و مردان و زنان مومنـی است که باعشق و ارادت به حضرت امام خمینی (ره)و انقلاب اسلامی ندای استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم و سلطه کشورهای استکبار را با تمام وجود فریاد زدند.

امسال تقارن یوم الله ۱۳ آبان با ایامی که منسوب به پیامبر گرامی اسلام (ص) به عنوان بزرگترین استکبارستیز تاریخ هستی و نیز روزهایی که با یاوه‌گویی‌های مستکبران آمریکایی همراه است ، وظیفه ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران برای حضور گسترده در راهپیمایی و اعلام انزجار از استکبار جهانی را دو چندان کرده است .

لذا ضمن تجدید عهد و میثاق با آرمـان‌های بنیانگـذار انقلاب اسلامی ومنویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله عالی از آحاد ملت شهید پرور ایران به ویژه اساتید و دانشجویان عزیز دعوت می نماید به طور گسترده در راهپیمایی روز 13آبان روز مبارزه با استکبار جهانی شرکت نمایند.

مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر
آبان 1397