خبرها

کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی "فقه تحزب" برگزار شد

کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی “فقه تحزّب” با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.
ادامه مطلب: کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی "فقه تحزب" برگزار شد

سمینار توسعه کسب و کار های نوین با محوریت مهارت برگزار شد

به مناسبت روز دانشجو کارگاه توسعه کسب و کارهای نوین با محوریت مهارت به همت دفتر مهارت افزایی طلوع مهر عصر پنجشنبه باحضور تیم
تخصصی استارتاپ باسلام و مجری کارشناس صدا و سیما و مشاور کسب وکار کیاداود اسفندیاری در دانشگاه طلوع مهر برگزارشد.

ادامه مطلب: سمینار توسعه کسب و کار های نوین با محوریت مهارت برگزار شد

کرسی علمی ترویجی فقه تحزّب برگزار می‌شود

کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی “فقه تحزّب” با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار
می شود.
ادامه مطلب: کرسی علمی ترویجی فقه تحزّب برگزار می‌شود

امروز آخرین مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

داوطلبان شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته تا پایان امروز برای ثبت‌نام و انتخاب رشته مهلت دارند.

ادامه مطلب: امروز آخرین مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی پیوسته آغاز شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر به نقل از سازمان سنجش آموزش کشور بدين‌وسيله به اطلاع علاقمندان به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با سوابق تحصيلي می رساند از تاريخ 98/08/28  لغايت 98/10/30 می توانند با همراه داشتن مدارک جهت ثبت نام به موسسه مراجعه نمایند.

كليه متقاضيان مي‌بايست داراي گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي (نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي)، يا ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 ، يا مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده و يا حداكثر تا تاريخ 98/06/30 نسبت به اخذ مدرك مربوط اقدام نمايند. بديهي است فارغ‌التحصيلان در مدارك فوق تا تاريخ 98/11/30 در صورت امكان شروع به تحصيل از سوي دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي مربوط، براي نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 مي‌توانند در اين مرحله متقاضي ثبت‌نام شوند.

دارندگان ديپلم فني و حرفه‌اي و كاردانش نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي‌باشند حق ثبت‌نام در اين مرحله را ندارند.

جهت مشاهده اطلاعیه سازمان سنجش کلیک کیند

جلسه هم اندیشی اساتید گروه معارف برگزار شد

جلسه هم اندیشی اساتید گروه معارف با حضور حجت الاسلام بنایی و جمعی از اساتید گروه معارف موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.
ادامه مطلب: جلسه هم اندیشی اساتید گروه معارف برگزار شد

مقالات دیگر...