جلسه دفاع از پایان نامه رشته آینده پژوهی با موضوع روندهای صنعت گردشگری ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر جلسه دفاع از پایان نامه دانشجوی ارشد رشته آینده پژوهی ظهر پنج شنبه در سالن جلسات این موسسه برگزار شد.

این جلسه با حضور اساتید از جمله دکتر احمدیان ( استاد راهنما ) ، دکتر پدرام و دکتر شراهی (اساتید داور) برگزار شد و پایان نامه مسعود سلمانی دانشجوی مقطع ارشد رشته آینده پژوهی مورد ارزیابی قرار گرفت.

سلمانی در دفاع از پایان نامه گفت:  مطالعه روندهای گردشگری می تواند دورنمای آینده این صنعت را روشن تر کند. براساس گزارشات وتحقیقات در طول شش  دهه اخیر گردشگری، توسعه و تنوع مستمری را تجربه کرده و یکی از بزرگ‌ترین و پررشدترین بخش‌های اقتصادی در جهان شده است و با توجه به اینکه در ایران نیز مانند سایر کشورها جهت برنامه ریزی های آینده درخصوص این صنعت نیاز به تحقیقات جامع دارد تصمیم گرفته شد خلا ناشی از این تحقیقات را با انجام یک تحقیق جامع تکمیل نماییم.

وی افزود : آینده قرین به عدم قطعیت است و ازطریق واقعیاتی که ریشه درگذشته وحال دارد میتوانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم . آینده پژوهی فراتر از پیش بینی است و ادعای پیش گویی هم ندارد بلکه هنر شکل دادن آینده با نگاهی که مامیخواهیم است و سندهای بالادستی هرکشورنیز براساس همین علم پیش بینی شده وبرنامه های چند ساله وبلند مدت کشور هم برهمین اساس تنظیم می شود.

دانشجوی ارشد رشته آینده پژوهی در پایان تصریح کرد : این تحقیق درصدد است روندهای گردشگری ایران را بررسی و عوامل محتمل تاثیرگذار برآینده این صنعت درکشور را بررسی نماید و به برنامه ریزان ملی و کشوری در برنامه ریزی های آتی کمک نماید و خلا هرگونه تحلیل آینده پژوهی در این خصوص را کامل  نماید.