دوره آمادگی زبان عمومی ارشد با تدریس استاد شاه احمدی برگزار شد

دوره آمادگی زبان عمومی ارشد با تکیه بر تحلیل تست های سال های اخیر با تدریس دکتر سید محمد رضا شاه احمدی مدیر
گروه رشته زبان انگلیسی موسسه طلوع مهر و با حضور دانشجویان صبح امروز از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات مهندس رسولی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر، دکتر سید محمد رضا شاه احمدی مدیر گروه رشته زبان این مرکز و مدرس دوره زبان عمومی ارشد در پایان این دوره بیان کرد: این دوره طی دو جلسه 4 ساعته برگزار شد و مباحث زبان عمومی ارشد که متفاوت از زبان تخصصی می باشد مطرح شد.

وی افزود: زبان عمومی به صورتی است که افراد باید دانش واژگان، گرامر و خواندن داشته باشند و در این دوره سعی شد این مباحث به دانشجویان ارائه شود.

مدیر گروه رشته زبان در ادامه تصریح کرد: در این دو جلسه نحوه تست زدن زبان عمومی به دانشجویان آموزش داده شد و اطلاعات مورد نیاز جهت آمادگی  تست های عمومی ارشد به شرکت کنندگان ارائه شد.