جلسه آخر کارگاه صفر تا صد با موضوع دعاوی خانواده برگزار شد

جلسه آخر کارگاه صفر تا صد با موضوع دعاوی خانواده و با تدریس دکتر محسن بوالحسنی و دکتر محسن برهان مجرد روز پنج شنبه
مورخ 29 فروردین ماه در سالن اجتماعات مهندس رسولی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر سلسله کارگاه های صفر تا صد با مباحث حقوقی و کیفری و با همت کلینیک حقوقی طلوع مهر از اسفند ماه سال گذشته برگزار شده است و اولین کارگاه با موضوع "دعاوی خانواده" طی 4 جلسه برگزار شد و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

کارگاه صفر تا صد با موضوع دعاوی خانواده با تدریس دکتر محسن بوالحسنی مدیر کلینیک حقوقی طلوع مهر و دکتر محسن برهان مجرد مدیر کلینیک حقوقی مفید برگزار شد و مباحث دعاوی خانواده از جمله مهریه، نفقه، اجرت المثل، طلاق، حضانت، مهر المثمی و ازدواج موقت و دائم مطرح شد.

در آخرین جلسه دعاوی خانواده بحث طلاق مطرح شد و در پایان جلسه نیز گواهی حضور به دانشجویان اعطاء گردید.

کارگاه بعدی صفر تا صد با موضوع "حقوق ثبت" برگزار خواهد شد و زمان برگزاری کارگاه نیز اطلاع رسانی خواهد شد.