طلوع مهر منتظر بهره مندی از توانایی دانشجویان

روابط عمومی موسسه طلوع مهر با اعلام فراخوان سراسری از همه دانشجویان مقاطع مختلف رشته ها
در موسسه طلوع مهر دعوت به همکاری می نماید.

روابط عمومی موسسه در نظر دارد با بهره مندی از دانشجویان علاقه مند و نخبه، یک رابط خبری فعال در هر رشته تحصیلی را، بعنوان خبرنگار و مصاحبه کننده رسانه ای گروه های علمی انتخاب نماید.

همچنین دانشجویان فعال و مستعد در  برگزاری مراسم و اردو، اجرای برنامه، قرائت قرآن، مداحی، نشریه نگاری، عکاسی، خطاطی، امور گرافیک، موشن گرافی و تبلیغات و مدیریت صفحه و کانال مجازی با ثبت نام و ارایه اطلاعات اعلام آمادگی رسمی خود، می توانند با فعالیت دانشجویی بعنوان همکار افتخاری موسسه، به ارتقاء فعالیت های فرهنگی اجتماعی این مرکز یاری رسانند.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت طلوع مهر (لینک) تا روز چهارشنبه 25 اردیبهشت 98 ثبت نام نمایند.