برگزاری کارگاه توانمندسازی بانوان

سومین جلسه کارگاه توانمندسازی بانوان (برندینگ) توسط معاونت فرهنگی در واحد خواهران موسسه آموزش عالی طلوع مهر  با هدف ارتقای سطح دانش دانشجویان خانم نسبت به مهارت های همسرداری برگزار شد.

حدود 30نفر از دانشجویان و داوطلبان آزاد در این کلاس که با عنوان بانوی رویاهایم می شوم در حوزه  تحکیم بنیان خانواده به مدت 5 جلسه یک ساعته شرکت می کنند.

هدف از برگزاری این دوره ، آموزش شناخت تفاوت های روانشناسی زن ومرد ، موانع ارتباطی در برقراری رابطه،شناخت زبان های عشق،جلوگیری از خیانت و طلاق عاطفی و... است، مدرس کارگاه برندینگ سرکار خانم دکتر زهره عباسی مشاور و استاد دانشگاه می باشد.

موسسه آموزش عالی طلوع مهر تاکنون کارگاه ها ودوره های آموزشی در موضوعات مختلف روانشناسی ازدواج،مهارت های زندگی، مدیریت رفتار متقابل،آموزش پیش از ازدواج برگزار کرده است.