اردیبهشت زیبا و اردوی کاشان گردی

روزهای پایانی ماه شعبان و اردیبهشت زیبای ایران فرصت مناسبی بود تا معاونت فرهنگی موسسه آموزش عالی طلوع مهر اردوی کاشان گردی را برای دانشجویان واحد خواهران برنامه ریزی کند.

اردوی کاشان در تاریخ 14 اردیبهشت با حضور60نفر از دانشجویان دختر موسسه به همراه چندتن از کارکنان برگزار شد.آغاز اردو با سرو صبحانه در بوستان روبروی باغ فین بود.

در ادامه بازدید از باغ فین کاشان،باغی که برخی منابع تاریخی قدمت این باغ را به دوران سلطنت آل‌بویه می‌رسانند. به استناد این منابع، زلزله مهیب سال ۱۵۷۳ میلادی باعث تخریب کلی باغ شد.بقایای باغی در چند صد متری باغ فین (باغ نو) موجود است که به باغ کهنه معروف است. باغ کهنه در دوره ایلخانان مغول بیشترین گسترش را یافته بوده‌است.به هرحال ساختمان باغ فین فعلی به دوران شاه عباس بزرگ نسبت داده شده و میراث فرهنگی  طراح باغ را غیاث‌الدین جمشید کاشانی می‌داند.با این وجود منابع دانشگاهی طراح باغ را شیخ بهایی معرفی می‌کنند حمام فین نیز در آن قرار دارد. مکان نامبرده جایی است که ناصرالدین‌شاه، در سال ۱۸۵۲ میلادی صدراعظم خود امیرکبیر را در آن به قتل رساند.

بازدید از خانه طباطبایی ها یکی از خانه های تاریخی و زیبای شهر کاشان است که در نیمه دوم سده ۱۳ هجری در محله «سلطان امیر احمد» احداث شده‌ است. این خانه‌ی زیبا به عروس خانه های ایران معروف است.

همچنین برنامه ناهار و استراحت

از دیگر برنامه ها سفر به شهرستان نیاسرشهری قدیمی که در ۳۰ کیلومتری شمال‌غرب کاشان در استان اصفهان و در منطقه‌ای کوهستانی در ارتفاعات کرکس قرار گرفته است. این شهر تمام تاریخ و قدمت خود را مدیون چشمه آبی است به نام اسکندریه که آبشار نیاسر هم زاییده همین چشمه است. هر ساله از اواسط اردیبهشت، نیاسر به یکی از نقاط دیدنی و توریستی ایران بدل می‌شود. نیاسر یکی از مراکز مهم تولید گل محمدی، گلاب و عرقیات گیاهی در کشور است.