معاون آموزشی طلوع مهر: موسسه طلوع مهر به دانشگاه ارتقاء می یابد

معاون آموزشی طلوع مهر اعلام کرد: موسسه طلوع مهر به دانشگاه ارتقاء می یابد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر دکتر حسین معینی معاون آموزشی طلوع مهر در نشست مشترک با دکتر ابوطالب شفقت رئیس دانشگاه مالک اشتر و حجت الاسلام بنایی رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر از ارتقاء طلوع مهر به دانشگاه خبر داد.

در این جلسه دکتر حسین معینی معاون آموزشی طلوع مهر ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و روند توسعه طلوع مهر گفت: موسسه طلوع مهر با بهره گیری از اساتید برتر و به نام کشور در زمینه علوم انسانی در استان و در برخی از رشته ها از جمله رشته "آینده پژوهی و رشته حقوق ثبت اسناد و املاک" جایگاه علمی ممتازی در کشور پیدا کرده است.

وی با تاکید بر مسئله تفکیک جنسیتی در طلوع مهر تصریح کرد: یکی از ویژگی ها و امتیازاتی که طلوع مهر دارد بحث "تفکیک جنسیتی" در موسسه است.

دکتر معینی خاطرنشان ساخت: ویژگی آموزش جداگانه خواهران و برادران این موسسه، مورد حمایت بسیاری از خانواده های شهر قم  و حتی خارج از استان قرار گرفته و این امتیاز یکی از برجستگی های این موسسه تلقی می شود.

معاون آموزش موسسه آموزش عالی طلوع مهر در ادامه افزود: دفتر"مهارت افزایی" این موسسه برنامه موثری را تدارک دیده تا دانشجویان در پایان دوره تحصیل خود، یک مهارت متناسب با رشته تحصیلی خود را بیاموزند.

دکتر معینی در پایان خاطرنشان کرد: در راستای روند توسعه ای طلوع مهر با تشکیل سه دانشکده "مدیریت و حسابداری"، "دانشکده حقوق" و "دانشکده علوم انسانی" موسسه طلوع مهر به دانشگاه ارتقاء می یابد.