پایان دوره آموزشی قدرت مطالعه

چهارشنبه 25 اردیبهشت آخرین جلسه دوره آموزشی قدرت مطالعه با تدریس آقای سید محمد حسینی در واحد خواهران موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد.

تا به حال به این فکر کرده اید که چرا کتاب نمی خوانیم؟ چرا نمایشگاه کتاب مملو از خریدار کتاب است اما سرانه کتاب پایین است؟ چرا سرانه مطالعه هر ایرانی در سال فقط 3 دقیقه است؟

چون ما کتابگزینی بلد نیستیم - کتابخری بلد نیستیم- کتابخوانی بلد نیستیم - کتابرانی بلد نیستیم- و در آخر کتابخواری بلد نیستیم.

محمد صراف تهرانی، مترجم کتاب “چگونه کتاب بخوانیم” در درآمد کتاب می گوید: «بعضی مشکلات چنان عمومیت دارند و گریبان گیر جامعه هستند که مردم آنها را احساس نمی کنند. در حقیقت می بینند ولی آن را عادی می پندارند و تصور می کنند که باید چنین باشد. یکی از این مسائل مشکل خواندن است. اغلب مردم فکر می کنند می دانند چگونه کتاب بخوانند،در حالی که اکثرا این هنر را ندارند»

و حالا دانشجویانی که در این کلاس ها شرکت کرده اند هر کدام یک کتابخوان حرفه ای شده اند دیگر می دانند چطور درس بخوانند چگونه وقت های پرت خود را که حدود700 ساعت در سال است را با کتاب پر کنند،آنها می توانند برای هر کاری و کتابی نقشه ذهنی بکشند،با تکنیک های افزایش حافظه آشنا شدند و... این دوره در صورت درخواست دانشجویان در تابستان برگزار خواهد شد.

. دوره آموزشی قدرت مطالعه