نشست دانشجویان طلبه طلوع مهر برگزار شد

نشست دانشجویان طلبه طلوع مهر با هدف بهره گیری در امور فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی طلوع مهر جلسه دانشجویان طلاب روز دوشنبه 20 خرداد ماه با حضور دانشجویان طلبه موسسه و مسئولین در سالن اجتماعات مهندس رسولی برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشجویی طلوع مهر در ابتدا این نشست با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با اساتید خاطرنشان کرد: هدف دانشگاه صرفا علم آموزی نیست بلکه ساختن انسانی والا و مجهز به سلاح علم است؛ بنابراین باید همراه با علم، اخلاق و سبک زندگی نیز به دانشجویان ارائه شود.

احمد معمارزاده با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت های فرهنگی افزود: دانشگاه ها باید محل تربیت جوانان مومن، انقلابی، پاک دامن، دلبسته به کشور و مستعد خدمت به مردم تبدیل شود.

معاون آموزشی طلوع مهر در ادامه این جلسه ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های آموزشی و توسعه ای موسسه تاکید کرد: از ابتدا تاکید بر کیفیت آموزش داشتیم ودر حال حاضر موسسه آموزش عالی طلوع مهر دارای برترین اساتید در حوزه علوم انسانی است.

دکتر حسین معینی تصریح کرد: همواره بر کیفیت اساتید نظارت داشته ایم؛ با این وجود فرم های ارزشیابی اساتید هر ترم به دانشجویان ارائه می شود و اساتید از این طریق نیز مورد ارزیابی قرار می گیرند.

در بخش بعدی نشست دانشجویان طلاب موسسه حجت الاسلام علی بنایی رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر با تاکید بر بروز بودن طلاب در زمینه های علمی عنوان کرد: دانشجویان طلبه باید نسبت به سایر طلابی که در دانشگاه ها حضور ندارند به روز تر باشند و بحث های جنبی حوزه را در دانشگاه فرا بگیرند.

وی افزود: دغدغه اصلی ما این است که کیفیت آموزش را در سطح کشور تقویت کنیم و همیشه بر این باور بوده ایم که یک طلبه در بحث آموزش و مدیریت موفق تر عمل کرده است.

حجت الاسلام بنایی به اشاره به حدیثی از امام صادق که می فرماید (کونو لنا زینا) خاطرنشان کرد: دانشجوی طلبه در دانشگاه باید الگوی سایر دانشجویان باشد و هر عملی که انجام می دهد اثر گذاری بیشتری دارد.

رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر با اشاره به بحث کیفیت آموزش در طلوع مهر افزود: سعی کردیم از اساتیدی بهره بگیریم که درجه علمی بالا داشته باشند در حالی که می توانیم دید مادی داشته باشیم و از اساتیدی استفاده کنیم که مدرک علمی پایین تری داشته باشند.