کسب رتبه تک رقمی توسط دانشجوی طلوع مهر در آزمون کارشناسی ارشد

دانشجوی موسسه آموزش عالی طلوع مهر رتیه 7 آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 98 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر، سالار شفق خوشه مهر دانشجوی کارشناسی ناپیوسته رشته مدیریت دولتی طلوع مهر موفق به کسب رتبه 7 آزمون کارشناسی ارشد سال 98 شد.

سالار شفق در مورد نقش طلوع مهر در این موفقیت اظهار کرد: ساکن تهران هستم و با توجه به اینکه شاغل هستم ، نقطه عطف طلوع مهر برای من ساعت برگزاری کلاس ها بود که شرایط تحصیل را برایم آسان تر کرد.

وی افزود: انعطاف پذیری و رفتار اساتید طلوع مهر در این موفقیت تاثیر گذار بوده و همین باعث شد تا به راحتی تحصیل کنم و به موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد برسم.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر این موفقیت را به آقای سالار شفق خوشه مهر و خانواده محترمشان تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.