نظام پیشنهادات برتر اعضای طلوع مهر اعلام شد

طرح انتخاب پیشنهادات برتر اعضای موسسه آموزش عالی طلوع مهر با هدف شناسایی ایده ها، پیشنهادات و انتقادات اعضای موسسه شامل
دانشجویان، اساتید و کارمندان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه طلوع مهر این طرح جهت افزایش نشاط سازمانی و روحیه مشارکت در اعضا وهمچنین بالارفتن بهره وری موسسه درمحورهای عمومی و خصوصی همچون امور منابع انسانی، مالی و پشتیبانی،  برنامه‌ریزی، ارتقا جایگاه مؤسسه، امور دانشجویی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، سایت و روابط عمومی و جذب دانشجو اجرا می شود.

بر اساس این طرح هر یک از اعضای موسسه که ایده، پیشنهاد یا نقد مشخص، کاربردی و قابل پیاده سازی در هر یک از محورهای فوق داشته باشند، می توانند از طریق سامانه موسسه و در قالب فرم های اصلی طرح پیشنهادی خود را ارسال نمایند.

به ایده های برتر ارسال شده پس از ارزیابی های لازم، در صورت دارا بودن امتیازات و شرایط شامل ارائه راهکار موثر ودر عین حال، قابلیت اجرایی، ایجاد تغییر محسوس در حوزه های فعالیت موسسه، تا سقف یک میلیون تومان پاداش تعلق می گیرد.

دانشجویان، کارمندان و اساتید، موسسه طلوع مهر می توانند، بدون محدودیت تعداد طرح، بصورت گروهی یا فردی نظرات و طرح های پیشنهادی خود را، از طریق پست الکترونیک به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  تا پایان اردیبهشت 1398 ارسال نمایند.

لینک: فرم شماره 1: ثبت پیشنهاد