رئیس مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر: مهمترین عاملی که باعث موفقیت در کارها می شود تزکیه است

حجت الاسلام بنایی با اشاره به اهمیت خدا محور بودن در همه فعالیت ها اظهار داشت:
اگر کار برای خدا باشد، نتیجه بخش و موثر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر حجت الاسلام بنایی در جلسه با جامعه اسلامی کارگران با مثبت ارزیابی کردن سازمان دهی مجدد جامعه اسلامی کارگران گفت: در کارهای تشکیلاتی مهمترین عاملی که باعث موفقیت می شود تزکیه است.

او با اشاره به سیره شهید بهشتی در فعالیت های حزبی گفت: شهید بهشتی  که فردی آگاه و مومن بود بیان می کرد «حزب محراب من است» چرا که ایشان اهل تزکیه بودند و کار را برای خدا انجام می دادند به همین علت در کارهای خود فقط رضایت خدارا در نظر داشتند ومن معتقد هستم رمز موفقیت کاری این است که برای خدا کار کنیم.

حجت الاسلام بنایی با اشاره به اهمیت خدا محور بودن در همه فعالیت ها اظهار داشت: اگر کار برای خدا باشد، نتیجه بخش و موثر خواهد بود.

او با اشاره به اهمیت بیانیه گام دوم گفت: با گذشت ۴۰سال از پیروزی انقلاب اسلامی و قرار گرفتن در دهه پنجم انقلاب لازم است تا تبیین بیانه گام دوم انقلاب در دستور کار جامعه اسلامی کارگران قرار گیرد و تبیین آن وظیفه همه ماست و اگر قرار است در قالب حزب هرگونه فعالیتی داشته باشیم باید به تحقق این بیانیه توجه کنیم.

گفتنی است در پایان جلسه از تلاش محمد رنگرز دبیر سابق جامعه اسلامی کارگران استان قم تقدیر و احمد رجبیان به عنوان دبیر جدید معرفی شد.