گزارشی از برگزاری کلاس های تابستان طلوع مهر

مصاحبه با مدیر واحد آموزش موسسه آموزش عالی طلوع مهر در خصوص برگزاری کلاس های ایام تابستان

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر سید محمد باقر مهدوی مدیر آموزش موسسه آموزش عالی طلوع مهر در خصوص برگزاری ترم تابستان اظهار کرد: کلاس های ترم تابستان از 29 تیر ماه لغایت 7 شهریور ماه به صورت الکترونیکی برگزار می گردد و اولین کلاس روز شنبه ساعت 15 به صورت الکترونیکی(مجازی) برگزار شد.

وی در ادامه افزود: طبق آیین نامه تا سقف 6 واحد امکان اخذ درس می باشد و دانشجویان می توانند با استفاده از راهنمای شرکت در کلاس های تابستان که در سایت موسسه، کانال ها و شبکه های اجتماعی منتشر شده دروس ارائه شده را اخذ نمایند و در کلاس های تابستان شرکت کنند.

مدیر آموزش طلوع مهر با اشاره به برگزاری کلاس های الکترونیکی(مجازی) تصریح کرد:به استناد آیین نامه آموزشی تابستان امسال برای اولین بار در طلوع مهر کلاس ها به صورت الکترونیکی(مجازی) برگزار گردید و مورد استقبال دانشجویان و اساتید نیز قرار گرفت؛ با این شرایط دانشجویان برای حضور در کلاس و اساتید جهت ارائه دروس فقط با دسترسی به شبکه می توانند در کلاس ها حضور داشته باشند و نیازی به حضور فیزیکی در کلاس نیست.

مهدوی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مزیت های برگزاری کلاس ها به صورت الکترونیکی(مجازی) این است که پس از برگزاری کلاس به صورت مجازی امکان ذخیره کردن آن وجود دارد و دانشجو می تواند در هر ساعتی که دسترسی دارد از کلاس بهره مند شود.