حضور طلوع مهر در المپیاد ورزش های دانشجویی

دانشجویان موسسه آموزش عالی طلوع مهر در دو رشته از رشته های چهارمین المپیاد ورزش های همگانی شرکت می کنند.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر دانشجویان رشته علوم ورزشی این موسسه در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در دو رشته ورزشی حضوری فعال خواهند داشت.

دانشجویان شرکت کننده دراین المپیاد ورزشی در دو رشته دارت و فیریزبی، در قالب دو تیم در روز پنجشنبه 3 مرداد به شهر همدان اعزام می شوند .

آقایان سید محسن سیدی و ابوذر نجفی در تیم دارت و آقایان سید احسان یاسینی، مهدی بیات و مجید مظلومی در تیم فیریزبی، با نظارت دکتر ذاکریان به عنوان مربی، در این المپیاد ورزشی شرکت می کنند.

بر اساس این گزارش اعضای این دو تیم، طی دو هفته متوالی با بهره مندی از تمرین های مستمر تحت نظارت مربیان با تجربه ورزشی، علاوه بر شرایط مناسب روحی و جسمی، از رکوردهای بالایی نیز برخوردارند.

چهارمین المپیاد ورزش های همگانی شرکت دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، از 4 مرداد 1398،  در دانشگاه بوعلی همدان برگزار می شود.