آیین آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد

آیین آغاز سال تحصیلی جدید با سخنرانی حجت الاسلام پورمحمدی و با حضور ریاست موسسه،
مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان جدیدالورود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر این مراسم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید صبح امروز در تالار فرهنگیان با سخنرانی حجت الاسلام پورمحمدی، حجت الاسلام بنایی رئیس موسسه، مدیران گروه های آموزشی، اساتید و دانشجویان جدیدالورود تمام مقاطع تحصیلی برگزار شد.

ابتدای جلسه احمد معمارزاده معاون فرهنگی دانشجویی موسسه آموزش عالی طلوع مهر ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان جدید الورود اظهار داشت: یکی از عوامل موفقیت در یک مجموعه آموزشی اساتید و مدرسین آن مجموعه هستند که در طلوع مهر سعی شده از اساتید مطرح استان و کشور استفاده شود؛ آن چه که مهم است اراده، تصمیم و تلاش دانشجویان در تحصیل است که این مهم ترین عامل موفقیت یک مجموعه است.

در بخش بعدی مراسم خانم دکتر بهادری مدیر دفتر مهارت افزایی طلوع مهر ضمن تبریک قبولی به دانشجویان جدیدالورود و آغاز سال تحصیلی جدید و بیان این سوال که انتظار شما از یک دانشجو چی هست افزود: انتظار می رود  کسی که تحصیل می کند سطح فکر، سطح تحلیل و سطح منطق آن نسبت به کسی که تحصیل نکرده متفاوت باشد.

وی افزود: انتظار می رود دانشجو پس از تحصیل، مهارتی مرتبط با رشته تحصیلی خود داشته باشد و با توجه به این خلا در نظام آموزشی کشور و دغدغه مسئولین طلوع مهر، دفتر مهارت افزایی طلوع مهر تاسیس شد.

دکتر بهادری در ادامه گفت: در حال حاضر 6 دپارتمان فعال هستند و در زمینه های حقوقی، مشاوره، کسب و کار و مدیریت، تربیت بدنی، مهارت های فردی و دپارتمان آموزش های بانوان در دفتر مهارت افزایی طلوع مهر فعالیت می کنند؛ در ترم جاری نیز کلاس های دفتر مهارت افزایی برگزار خواهد شد.

در بخش بعدی مدیران محترم گروه های آموزشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر هر کدام ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید از اهداف و برنامه های گروه تحصیلی خود مطالبی را ارائه کردند.

در ادامه مراسم حجت الاسلام بنایی رئیس محترم موسسه ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود اظهار داشت: زمان نام گذاری این مجموعه، با شعری از حضرت امام خمینی (ره) که در دیوان اشعار ایشان آمده است ( ای مهر طلوع کن که خوابیم همه) رو به رو شدیم که خطاب به حضرت ولی عصر(عج) می باشد و از همین مصرع نام این موسسه را انتخاب کردیم؛ امیدواریم که این نام باعث امید و انگیزه و موفقیت شما باشد.

وی ضمن تشکر از مدیران محترم گروه های آموزشی افزود: با توجه به کیفیت آموزشی و اهمیت آموزش در بعضی از رشته ها دو یا سه مدیر گروه در مقاطع مختلف تحصیلی داریم؛ در همه جلسات آیین نامه های مصوب وزارت علوم را معیار قرار می دهیم و همه شاخص های طلوع مهر را طبق ضوابط وزارت علوم می سنجیم.

رئیس موسسه آموزش عالی طلوع مهر در پایان با اشاره به توسعه و ارتقاء موسسه آموزش عالی طلوع مهر به دانشگاه خاطرنشان کرد: زیرساخت ها و مراحل ارتقاء موسسه به دانشگاه فراهم شده و انشالله به زودی شاهد ارتقا موسسه به دانشگاه طلوع مهر هستیم.

در پایان مراسم حجت الاسلام پورمحمدی رئیس هیات موسس طلوع مهر و سخنران این مراسم ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود افزود: خدا را شاکریم که علی رغم همه مشکلاتی که در جامعه وجود دارد، فضای کلی اجتماعی، فضایی با نشاط، با ثبات و با انگیزه است.

وی گفت: با وجود اینکه تحریم ها و فشارها از قدرت های جهانی علیه مردم سنگین است اما محیط اجتماعی فضای متعارف خود را حفظ کرده و این امر برای نسل جوان و آینده آنان بسیار اهمیت دارد؛ علی رغم همه این مشکلات سازمان ملل اعلام کرد که در طول 30 سال گذشته رشد توسعه انسانی در جمهوری اسلامی رتبه اول را دارد.

حجت الاسلام پورمحمدی در ادامه با اشاره به حدیثی از امام باقر(ع) که می فرماید: ( الکَمالُ کُلُّ الکَمالِ اَلتَفَقَّهُ في الدّين وَ الصَّبرُ عَلی النائِبَة وَ التَقديرِ المَعيشَة ) تصریح کرد: جامعه ای که می خواهد به رشد و کمال برسد باید درک عمیق و فهم عمیق داشته باشد که امام معصوم نیز در حدیثی دیگر با اشاره به اهمیت این امر می فرماید: ( التفقه فی الدین)؛ امروز نگرانی بزرگ جامعه جهانی عدم فهم و معرفت است و همین باعث شده در برهوت و ظلمات حرکت کنند.

وی با توصیه به دانشجویان افزود: سعی کنید دانش را  با نگرش درست به آینده و پیرامون خود فرا بگیرید و این فهم، انسان را در زندگی کمک می کند.

حجت الاسلام پورمحمدی در پایان خاطر نشان کرد: اگر کسی می خواهد موفق شود باید با پشت کار و صبر راه را پیش ببرد، امام باقر در ادامه این حدیث می فرماید: جامعه بدون برنامه به هدفش نمی رسد.