سمینار توسعه کسب و کار های نوین با محوریت مهارت برگزار شد

به مناسبت روز دانشجو کارگاه توسعه کسب و کارهای نوین با محوریت مهارت به همت دفتر مهارت افزایی طلوع مهر عصر پنجشنبه باحضور تیم
تخصصی استارتاپ باسلام و مجری کارشناس صدا و سیما و مشاور کسب وکار کیاداود اسفندیاری در دانشگاه طلوع مهر برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر حسین محمودی مدیر پژوهش دانشگاه طلوع مهر با بیان اینکه در این دانشگاه 36 رشته تحصیلی به طالبان علم ارائه می شود افزود: آینده پژوهی، مدیریت، حقوق، حسابداری، تربیت بدنی، روانشناسی و مشاوره از جمله رشته هایی است که در دانشگاه طلوع مهر تدریس می شود.

وی بابیان اینکه هم اکنون دو هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند تصریح کرد: یکی از ملزومات دانشگاه ها رفتن به سمت نسل چهارم دانشگاه است شیوهای که طلوع مهر در پیش گرفته است حرکت به یک  دانشگاه کارآفرین است.

مدیر پژوهش دانشگاه طلوع مهر گفت: رویکرود این دانشگاه مهارت افزایی و کارافرینی است تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بتواند از دانش خود برای کسب و کار استفاده کنند.

محمودی با بیان اینکه دانشگاه طلوع مهر در سال 1390 تاسیس شده است بیان کرد: مبنای این دانشگاه با محوریت نسل چهارم دانشگاه ها مبتنی بر کارآفرینی و مهارت افزایی تاسیس شده است.

در ادامه دکتر معینی عضو هیئت عملی دانشگاه حضرت معصومه گفت: دانش، مهارت، پشتکار و روحیه کار تیمی از جمله نیازهای کارهای استارتاپی است.

وی تصریح کرد: چالش مهم استار تاپ ها را رقبا، توانایی جذب مشتری دانست و افزود: یکی از ویژگی های کسب و کار های نوین،  لزوم شناخت بازار، ذائقه مشتریان و مهارت های کسب و کار است.

در ادامه آقایا از اعضای استارتاپ موفق با سلام گفت: استقامت و مهربانی یا همان مشتری مداری از ویژگی های بارز کسانی محسوب می شود که می خواهند در استارتاپ ها فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: تحمل رسیک، استفاده از مشاوران موفق از لازمه استارتاپ ها محسوب می شود.

حامد اقاجانی از دیگر اعضای استارتاپ باسلام با بیان اینکه در شروع کار با هزینه اندکی آغاز کردیم ولی در ادامه که تیم همه توانایی خود را به کار گرفتند و بازار و با شرایط کار به خوبی آشنا شدند توانستند دو شکست قبلی را جبران کنند.
وی با اشاره به نقش فرشتگان کار آفرین در حمایت از استار تاپ با سلام گفت: در بخش تامین هزینه ها فرشتگان کارآفرین با قبول ریسک به ما کمک کردند و خوشبختانه امروز در شرایط خوبی قرار داریم.

گفتنی است این کارگاه که با حضور پرتعداد دانشجویان طلوع مهر و دانشجویانی از دانشگاههای قم، پردیس فارابی و صنعتی قم برگزار شد.  تیم تخصصی استار تاپ با سلام  به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

سمینار توسعه کسب و کار های نوین در خصوص استارتاپ ها (کسب و کار های نوپا) یک رویداد کارآفرینی و استارتاپی بود؛ راهکار های موفقیت استارتاپ ها در این سمینار یکی از مباحثی بود که در مورد آن در پنل های تخصصی بحث و گفتگو قرار گرفت.

این سمینار در دو قسمت و دو پنل تخصصی برگزار شد؛ بازاریابی دیجیتال، چالش های راه اندازی استارتاپ موفق و مهارت های مورد نیاز برای موفقیت در کسب و کار های نوین از عناوینی بود که در این سمینار به صورت تخصصی عنوان شد.

از جمله ویژگی های این کارگاه که با هدف تاکید بر اهمیت و شناخت جایگاه مهارت های کسب و کار برگزارشد، حضور کیا داود اسفندیاری مجری صدا و سیما بود.

در پایان سمینار نیز به مناسبت روز دانشجو قرعه کشی با حضور تیم باسلام و اعضای محترم دفتر مهارت افزایی طلوع مهر برگزار شد.

برای مشاهده گزارش تصویری کلیک کنید