نشست تخصصی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می‌شود

نشست تخصصی “تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با رویکرد استفاده از ظرفیت علمی جوانان مستعد و جذب و حمایت از آنان” با حضور اساتید و
صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش، نشست تخصصی “تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با رویکرد استفاده از ظرفیت علمی جوانان مستعد و جذب و حمایت از آنان” با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مشارکت بنیاد علمی نخبگان استان قم و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این نشست حجت‌الاسلام و المسلمین محسن مهاجرنیا به عنوان ارائه‌دهنده، دکتر مسعود پورفرد و حجت‌الاسلام دکتر سیدکاظم سیدباقری به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی این نشست آقای دکتر مهدی نایب‌زاده می‌باشد.

نشست تخصصی “تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با رویکرد استفاده از ظرفیت علمی جوانان مستعد و جذب و حمایت از آنان”، دوشنبه ۲۵ آذر ماه جاری از ساعت ۱۹:۰۰ تا ۲۱:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در موسسه آموزش عالی طلوع مهر به نشانی: قم، انتهای خیابان شهید فاطمی(دورشهر)، جنب میدان رسالت برگزار خواهد شد.

حضور علاقه‌مندان در این نشست بلامانع است.