سمینار آموزشی آوای دانش برگزار شد

سمینار آموزشی آوای دانش با مشارکت موسسه آموزش عالی طلوع مهر و شرکت زنجیره ای پوشاک آواکتان(جین وست) در مجتمع فرهنگیان قم
 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر سمینار آموزشی آوای دانش با هدف توانمند سازی دانشجویان و شهروندان برای دومین بار با مشارکت موسسه آموزش عالی طلوع مهر، شرکت جین وست و با همکاری گروه آموزشی رز آکادمی در قم برگزار شد.

این سمینار با هدف معرفی کلید های طلایی جهت موفقیت در کار و زندگی توسط خانم دکتر طباطبایی (مدرس دانشگاه) و معرفی راهکار ها و عوامل مهم در کار آفرینی و بازاریابی توسط دکتر ابراهیم نژاد (مدرس دانشگاه) و دکتر سیفی (مدیر دفتر مهارت افزایی طلوع مهر) برگزار شد.

شرکت جین وست فعالیت های خود را در راستای توسعه کسب و کار فروشگاه های زنجیره ای و توانمند سازی دانشجویان و شهروندان در کل کشور با برگزاری این سمینار ها افزایش می دهد؛ شایان به ذکر است که شرکت جین وست که در حوزه پوشاک فعالیت می کند بزرگ ترین فروشگاه زنجیره ای این حوزه در کشور می باشد که با توجه به مسئولیت اجتماعی ای که دارد در حوزه کار آفرینی نیز فعالیت می کند.

مهمان ویژه این سمینار جناب آقای عبادی (کارآفرین برتر کشور و مدیر عامل شرکت مرداس) بود که در پنل کارآفرین و به عنوان حسن ختام سمینار در مورد کارآفرینی و راه های رسیدن به موفقیت در کسب و کار نکاتی را ارائه دادند.