درخشش دانشجوی طلوع مهر در مسابقات بین المللی جام تختی

رضا مردی دانشجوی طلوع مهر موفق به کسب مدال برنز در مسابقات بین المللی جام تختی شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر چهلمین دوره پیکارهای بین المللی کشتی فرنگی جام جهان پهلوان تختی پنجشنبه سوم بهمن ۹۸ در سالن شهید دستغیب شیراز آغاز شد؛ مرحله مقدماتی این رقابت ها با شرکت ۶ تیم داخلی و خارجی، کار خود را دنبال  تا نفرات راه یافته به مرحله نهایی مشخص شوند.

ایران با ۹۷ کشتی گیر، ارمنستان با ۱۰، قرقیزستان با ۲، قزاقستان با ۲، روسیه با ۲ و تاجیکستان هم با سه کشتی گیر و جمعا ۱۱۶ ورزشکار در این رقابت ها حضور داشتند.

کشتی گیران شرکت کننده در وزن های  ۵۵، ۶۰، ۶۳، ۶۷، ، ۷۲، ۷۷،  ۸۲، ۸۷،۹۷، و ۱۳۰ کیلوگرم با دو کیلوگرم ارفاق وزن با هم پیکار کردند.

در این رقابت ها تیم های ارمنستان و تاجیکستان به ترتیب دوم و سوم شدند و رضا مردی دانشجوی موسسه آموزش عالی طلوع مهر از استان قم به در وزن 63 کیلو گرم موفق به کسب مقام سوم در این رقابت ها شد.

کشور ارمنستان  با ۱۰ کشتی گیر ، ایران با ۹۷، قزاقستان، قرقیزستان و روسیه هر کدام با ۲ کشتی گیر و تاجیکستان هم با سه ورزشکار در این مسابقات حضور داشتند.

موسسه آموزش عالی طلوع مهر این موفقیت ارزنده را به این دانشجو و خانواده محترمشان تبریک عرض می نماید.