دانشگاه طلوع مهر در قم راه‌اندازی شد

toluemehrقم - خبرگزاری مهر: موسسه آموزش عالی طلوع مهر با دو رشته تحصیلی در قم آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، موسسه آموزش عالی طلوع مهر با بهره‌مندی از اساتید برجسته در سطوح بالای علمی، در سال تحصیلی جاری اقدام به جذب دانشجو در دو رشته مدیریت بیمه و مدیریت امور فرهنگی کرده است.

ظرفیت اولیه جذب دانشجو در این موسسه 80 نفر اعلام شد و رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در مقطع کارشناسی و ویژه برادران است.

مسئولان این موسسه اظهار امیدواری کردند که موسسه آموزش عالی طلوع مهر در سال‌های آینده با بهره‌مندی از امکانات کافی و شرایط علمی و آموزشی مطلوب، در مقاطع و رشته‌های متنوع توسعه یابد.

با توجه به سرعت روزافزون پیشرفت علم و فناوری در زندگی بشر، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اصلی‌ترین عامل توسعه دانش محسوب می‌شود و خوشبختانه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های علمی زیادی در استان قم وجود دارد که باید زمینه‌های استفاده از این ظرفیت‌ها و بارورکردن ذهن‌های خلاق فراهم شود.

خبرگزاری مهر / لینک اصلی

صدا و سیمای مرکز قم / لینک اصلی