پنج شنبه, 02 آذر 1396
ابتدا  //  خبر و گزارش  //  خبرها  //  کسب مدال طلای دانشجوی موسسه در مسابقات قهرمانی جهان کشور لتونی

رضا ملک پور دانشجوی رشته کارشناسی پیوسته رشته مدیریت بازرگانی موسسه و ورزشكار قمي رشته در مسابقات قهرمانی جهان کشور لتونی  (تیم کارگران) 2 مدال طلا و ۱ نقره كسب كرد

علی رضایی رئیس هیئت دو و میدانی استان قم در این باره اظهار داشت: رضا ملک‌پور قهرمان با اخلاق دوومیدانی قم که از تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی کارگران جهان جامانده بود پس از تلاش‌های خستگی ناپذیر بالاخره چند ساعت قبل از مسابقه به لتونی، محل برگزاری مسابقات در شرق اروپا رسید.

رئیس هیئت دو و میدانی استان قم گفت: با وجود خستگی شدید، رضا ملک پور توانست با اقتدار مدال طلای دو ۴۰۰ متر با مانع کارگران جهان را کسب کند.  همچنین ملک پور بلافاصله در مسابقه دو ۴۰۰  متر حاضر شد و توانست مدال نقره دو ۴۰۰ متر را از آن خود کند.

رضایی بیان داشت: ملک پور علاوه بر این در مسابقه دوی ۴ در ۴۰۰ متر نیز شرکت کرد و دومین طلای با ارزش رضا ملک پور در مسابقات کارگران جهان درمانده ۴ در ۴۰۰ متر امدادی به دست آمد.

وی عنوان کرد: ملک پور یکی از چند ستاره جوان دو و میدانی قم است که پیش بینی می‌شود بتوانند در آینده بار دیگر قم را در بازی‌های آسیایی صاحب نماینده کنند و امید زیادی به موفقیت‌های وی در آینده وجود دارد.

موسسه آموزش عالی طلوع مهر این موفقیت ارزنده را به این دانشجوی ارزنده و جامعه ورزشی استان قم تبریک عرض می نماید.

حاضرین در سایت