دوشنبه, 03 مهر 1396
ابتدا  //  خبر و گزارش  //  خبرها  //  نشست هم اندیشی آشنایی با ظرفیت های آموزش عالی قم + تصاویر

14-5-96 1نشست هم اندیشی آشنایی با ظرفیت های آموزش عالی استان قم  با حضورمسئولان و مشاوران آموزش و پرورش، معاونان آموزش و دانشجویی و همچنین ریاست محترم موسسه آموزش عالی طلوع مهر در واحد برادران موسسه برگزار گردید .

حجت الاسلام والمسلمین دکتر بنایی ریاست موسسه طلوع مهر ضمن گرامیداشت دهه کرامت اقتصاد مقاومتی را راس تمامی امور کشور و لازمه توجه اساسی دانست.

دکتر بنایی در رابطه با سطح علمی استان قم تصریح کرد : دانشجویان قم استعدادهای برجسته و بالقوه ای دارند که وظیفه مسولین امر است که در راستای بالفعل سازی آن حرکت کنند.

دکتر بنایی اظهار داشت : تک جنسیتی بودن موسسه مزیت بزرگی محسوب می گردد و همانطور که نام موسسه از شعر امام خمینی (قدسره) (( ای مهر طلوع کن که خوابیم همه   وز هجر رخت در تب و تابیم همه )) گرفته شده، این موسسه همواره سعی نموده در راستای فرامین الهی و روایات ائمه عصمت و طهارت حرکت کند.
ریاست موسسه طلوع مهر فعالیت مشاوران را امری مهم در آینده اجتماع دانست و بر درست و آگاهانه راهنمایی کردن داوطلبین ورود به دانشگاه تأکید کرد.

معماری زاده معاون محترم فرهنگی دانشجویی موسسه هم در این نشست ضمن ارائه گزارشی از  دستاوردهای  علمی موسسه اظهار داشت: جذب، تشویق و هدایت دانشجویان علاقه مند به انجام فعالیت‌های علمی از جمله اهداف اصلی موسسه طلوع مهر می باشد و خوشبختانه تاکنون اقدامات موثری در این زمینه صورت گرفته است.

14-5-96 2

دکتر معینی معاونت آموزش موسسه نیز با تأکید بر اهمیت و ضرورت  مشاوره در انتخاب رشته تحصیلی ابراز داشت: سرنوشت تحصیلی دانش آموزان در گرو ارائه مشاوره صحیح و هدفمند و با تکیه بر توانایی آنان می باشد.
وی راه تشخیص استعدادهای دانش آموزان را از طریق فکری ، دغدغه ای و غرق شدن در کار دانست و گفت: اگر فرد در زمینه ای که علاقه دارد گام بردارد، بدون شک موفق خواهد بود.

دکتر معینی در ادامه اذعان داشت: در حال حاضر اکثر دانش آموزان از رشته های فنی به سمت رشته های انسانی هجوم می آورند و دلیل آن وجود بازار کار مناسب برای این رشته است.

وی رشته های مدیریت، حسابداری و حقوق را دارای اولویت بالایی جهت رسیدن به بازار کار در جامعه کنونی عنوان کرد و گفت: موسسه طلوع مهر با توجه به تمرکز بر رشته های علوم انسانی محل مناسبی برای ادامه تحصیل دانشجویان علاقه مند به اینگونه رشته هاست.

وی تصریح کرد: بهره گیری  از اساتید به نام و برجسته علوم انسانی چون دکتر زارعی متین، دکتر رحمانی، دکتر جندقی، دکتر شبیری، دکتر کاشانی پور و همچنین تک جنسیتی بودن دانشجویان موسسه طلوع مهر ظرفیت بالقوه ای برای این مجموعه ایجاد نموده است.

14-5-96 4

حمزه ای معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان قم نیز در این نشست اظهار داشت: اولویت مشاوران محترم می بایست انتخاب رشته بر مبنای محل سکونت دانشجویان و حرکت به سمت بومی گزینی باشد.

وی یکی از دلایل ادامه تحصیل دانشجویان قمی در شهر قم را بالا بردن سطح علمی استان و سرمایه گذاری در استان دانست و افزود: دانشجویی که در قم ادامه تحصیل می دهد اولا بار علمی استان قم  را بالا برده، ثانیا اعتبار استان را افزایش می دهند و در کنار آن ایجاد اعتماد برای خانواده های قمی می شود.
حمزه ای خاطر نشان کرد : یکی از علتهای تغییر رشته ها محل سکونت دانشجویان در خارج از قم است و چه بهتر وقتی دانشگاهی در خود قم می باشد، دانش آموزان را به آن دانشگاهها معرفی و هدایت کنیم.

وی علوم انسانی را با علوم اسلامی همراه و تربیت دانشجویان در راه علوم اسلامی را مهم دانست و بر رسیدن به این مهم تأکید کرد.

دکتر زارعی متین عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدیر گروه رشته مدیریت موسسه در این دیدار ضمن ارزیابی عوامل مهم انتخاب رشته صحیح،  یکی از دلایل  انتخاب نادرست رشته ها را مشکلات شغلی و معیشتی دانست.
دکتر زارعی  متین گفت : باید ارتباط اولیا با دانشگاه افزایش یابد و یکی از دلایل بی کاری انتخاب نامناسب رشته ها است .

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه تحصیل را به قصد ورود به هئیت علمی فاجعه دانست و افزود: یکی از مهمترین مسائل کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است و بدین منظور می بایست  در تمام دانشگاه ها کارآفرینی را رواج داد.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی نیاز به چهار سرمایه  انسانی، اجتماعی، روان شناختی و سرمایه معنوی دارد و باید روی این مشاخص ها کار کرد و  سطح  آگاهی دانش آموزان را در مورد انتخاب رشته بالا برد تا دانشگاه ها کار آفرین باشند.

14-5-96 5

14-5-96 6