یکشنبه, 01 بهمن 1396
ابتدا  //  خبر و گزارش  //  خبرها  //  برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش

موسسه آموزش عالی طلوع مهر به مناسبت هفته پژوهش طبق اطلاع رسانی هایی که شده بود با هدف بالا بردن سطح علمی دانشجویان و ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی از تاریخ 21/09/96 شروع به راه اندازی نمایشگاه کتابی جهت استفاده دانشجویان با تخفیف 50% نمود.

نمایشگاه در طبقه 1- موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار گردید . درنمایشگاه کتابهای علمی، هنری، فرهنگی، درسی و قرآنی به چشم می خورد . آقای حسینی مدیر مسئول  انتشارات سرای کتب با همکاری خوبی که داشتن کتابهایی که دانشجویان درخواست می کردند و داخل نمایشگاه موجود نبود را نیز تهیه و به آنها تحویل می دادند.
حسینی اذعان داشت هدف از برگزاری این نمایشگاه را  توسعه و ترویج کتاب و کتابخوانی دانست .
عبدالامیرطالبی نماینده دانشجویان رشته مدیریت دولتی یکی از دانشجویانی بود که در نمایشگاه حضور داشت و گفت : کتابهای خوبی در نمایشگاه به نمایش گذاشته شده و قیمت آنها بسیار مناسبت است .
روزهای پنج شنبه و جمعه که مقطع ارشد در موسسه حضور داشتند نیز نمایشگاه دایر بود و آنها نیز استقبال خوبی از نمایشکاه داشتند و متقاضی ادامه نمایشگاه در روزهای آینده بودند.

نمایشگاه کتاب جمعه 24/09/96 بعد از نماز مغرب و عشاء به پایان رسید .

حاضرین در سایت