یکشنبه, 01 بهمن 1396
ابتدا  //  خبر و گزارش  //  خبرها  //  گزارش برگزاری مراسم روز دانشجو در واحد برادران+ تصاویر

14-9-96 3مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط دانشجوی محترم مقطع کارشناسی ارشد  رشته مدیریت بازرگانی موسسه آموزش عالی طلوع مهر آقای سیدمحمدعلی هاشمی آغاز شد .

آقای حیات بخش دانشجوی محترم مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی بعنوان مجری برنامه را با شعری در مدح رسول اکرم (ص) شروع و از حضار خواست تا جهت سلامتی و شادی جلسه همدیگر را تشویق نمایند و در همان ابتدا به یکی از دانشجویان بعلت تشویق مناسبش جایزه ای اهدا نمود. بعد از آن  از جمع حاضر خواست که پدر بزرگهای جلسه خود را معرفی نمایند و یکی از دانشجویان بعنوان تنها پدر بزرگ جلسه خود را معرفی و ایشان نیز از طرف موسسه از آقای حیات بخش کارت هدیه ای دریافت کرد.
مجری از معاون محترم فرهنگی دانشجوی آقای معماری زاده خواست تا به پشت تریبون آمده و برای حضار سخنرانی کنند.  آقای معماری با درود و سلام به پیشگاه مقدس امام زمان (عج) و درود به روح بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و آرزوی طول عمر رهبر انقلاب اسلامی صحبتهای خود را آغاز نمود. معاون فرهنگی دانشجویی با عرض خوش آمد گویی روز ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و مقارن شدن آن با روز دانشجو را تبریک گفت و  ایشان از دانشجویان شهید یاد کرد و در مورد کودتای 28 مرداد و سقوط دولت مصدق و اتفاقات 16 آذر سخن گفت  و خون ریخته شده  سه دانشجوی شهید 16 آدر پاک و مقدس دانست و در مورد اهمیت این روز گفت : شما دانشجویان باید اهمیت این روز را بدانید و این روز را برای دانشجویان روز سرنوشت ساز خواند و از آنان خواست تا رهرو راه شهیدان و دانشجویانی باشند که این حماسه را خلق نموده اند . معماری زاده در آخر صحبتهایشان دانشجویان را به پیروی از دستورات  ولایت فقیه دعوت و از آنان خواست که همواره به یاد خدا باشند.
حیات بخش با مطرح کردن یک سوال آموزشی به دانشجویی که جواب درست را داد جایز های اهدا کرد و از دانشجویانی که صدایی خوبی داشتند خواست تا در مسابقه بهترین صدا شرکت کنند و جایزه بیگیرند. از میان حضار 5 نفر  از دانشجویان داوطلب شرکت در مسابقه شدند و روی  سن آمدند . اولین دانشجو خواست تا به مناسبت این روز فرخنده اشعاری در مدح پیامبر اکرم (ص) بخواند و با صدای زیبا اشعار را خواند . بالاخره بعد از اجرا  به 3 نفر از دانشجویان مسابقه بهرین صدا جایز ه هایی اهدا شد.
بعد از مسابقه مجری از حجت الاسلام حسینی قمی خواست تا با سخنان گوهر بارشان حاضرین را به فیض برساند.
حجت الاسلام حسینی قمی اعلام کرد از صحبتهایشان سوالاتی مطرح خواهد شد و با پاسخ دهنده صحیح جوایزی اهدا خواهد شد. این فقیه فرهیخته با حدیثی از امیر المومنین(ع) و نهج البلاغه سخنرانی خود را آغاز نمود.
نهج البلاغه بر سه قسم است : بخش اول خطبه های امیرالمومنین(ع) که 240خطبه، بخش دوم نامه های امیر المومنین (ع) که 79 نامه و بخش سوم کلمات حکمت آمیز که 480 کلمه می باشد . در کتاب غورالحکمه 18 هزار از کلمات حکمت آمیز امیر المومنین(ع) درج شده است و خواندن این کتاب را به همه پیشنهاد می کنم.
ایشان در مورد زیباترین کلمه ای که با علم و دانش در ارتباط است فرمود :"العلم سلطان من وجده صال و من لم یجده صیل علیه"علم موجب سلطنت، قدرت و عظمت است و هرکس علم و دانش داشته باشد می تواند بردیگران حکومت کند و که علم و دانش نداشته باشد دیگران بر او حکومت خواهند کرد.
حسینی قمی از رای منع ورود 6 کشور مسلمان به آمریکا این گونه گفت : هیچ مشکلی نیست که این رای صادر شده و فقط دلیل ناراحتی ما وجود دانشجویانی است که در آنجا در حال تحصیل اند.
سخنران حسینی قمی در ادامه صحبتهایش اضافه کرد: ما در آستانه ولادت شخصی هستیم که امیر المومنین(ع) در نهج البلاغه وقــتی می خواهد ایشان را معرفی کند در خطبه 33 می فرماید: عندالله  بَعَثَ مُحَمَّداً صلی الله علیه و آله وَ لَیْسَ أَحَدٌ مِنَ الْعَرَبِ یَقْرَأُ کِتَاباً.
در ادامه اذعان داشت: در تمام عالم زمانیکه نامی از علما و دانشمندان ایرانی از قبیل ابن سینا، علامه طباطبایی ،پروفسور حسابی و... می آید افتخار می کنیم و به خود می بالیم. در زمینه علم در دانشگاهها، حوزه ها و مراکز علمی آن تلاشی که باید، انجام نمی شود.
این عالم فقیه از زندگانی علامه طباطبایی خاطراتی را بیان نمود و از دقت ، سرعت، هوش و علم آیت الله شبیری زنجانی سخن گفت. او گفت : از سلولهای خاکستری مغز باید به نحو احسن و در راه علم و دانش درست استفاده نمود چرا که به خاطر علم و دانشی که دارن به ما حکومت می کنند، چرا نباید این علم و دانش در خدمت ما باشد.
حجت الاسلام حسینی قمی در مورد اهمیت نماز مطالبی را بیان نمود و گفت : اگر پیامبر اسلام(ص)حرف اولش علم و دانش است، اگر آغاز رسالتش با اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ شروع می شود، باید امروز خود را در یابیم و به آن ارج نهیم. بیایم به خاطر خاتم النبیاء به خاطر این ارزشهای دینی به بهترین شکل از علم و دانشمان است کنیم. و در آخر از خدا می خواهیم به ما توفیق کنار گذاشتن تمام محدودیتهای علم و دانش و به تعبیر امیرالمومنین(ع) استفاده از این قدرت را عنایت بفرماید.
مداح اهل بیت آقای ابوذر بیوکافی دانشجوی محترم مقطع کارشناسی ارشد رشته امور فرهنگی موسسه طلوع مهر با صدای گرم خود مدیحه سرای نمود و حاضرین با دستهای خود او را همراهی کردند .

بعداز مداحل اهل بیت  حیات بخش سوالات مربوط به صحبتهای آقای حسینی قمی را مطرح و به پاسخ صحیح جوایزی اهدا نمود. و در ادامه  از رئیس موسسه آقای دکتر بنایی،معاون آموزشی پژوهشی آقای دکتر معینی و یکی از اعضای هیت موسسه آقای حسینی خواست جهت اهدا لوح تقدیر به دانشجویان ممتاز بروی سن آمده و از دانشجویان ممتاز تقدیر شد.
مجری از حضار خواست تا چند شماره را بعنوان قرعه کشی از بین شماره های بیان شده اعلام نمایند و به انها نیز جوایزی به قید قرعه داده شد.
مداح اهل بیت دانشجوی محترم مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت امور فرهنگی موسسه طلوع مهر آقای ابوذر بیوکافی  با صدای گرمشان با ابیاتی در مدح پیامبر اکرم (ص) حضار را به فیض رساندن .
حیات بخش جهت حسن ختام برنامه از جناب آقای دکتر بنایی خواست تا چند لحظه برای حاضرین صحبت نمایند. آقای دکتر بنایی بعنوان رئیس موسسه بعلت نزدیک شدن به زمان اذان مغرب صحتبهای خود را کوتاه کرد و فقط این روز را به همه حضار تبریک گفت وآنان  را به تحصیل علم و دانش دعوت و پیشرفت شهر را نتیجه استفاده درست از علم و دانش دانست و از همه شرکت کنندگان تشکر نمود و با صواتی بر محمد و آل محمد جلسه را به پایان رسانید.

14-9-96 1

حاضرین در سایت