سه شنبه, 01 خرداد 1397
ابتدا  //  خبر و گزارش  //  خبرها  //  حجت الاسلام پور محمدی: آمریکا نگران خود باوری و خود اتکایی ایران است

19-2-97 2

رئیس هیئت موسس طلوع مهر با بیان اینکه امروز کشور ما از لحاظ فناروری وتولید علم در جهان از جایگاه وِیژه ای برخودار است گفت: آمریکا نگران خود باوری و خود اتکایی ایران است.

وزیر کشور سابق در مراسم گرامیداشت روز معلم که در موسسه طلوع مهر با حضور رئیس و مدیران وجمعی از اساتید و دانشجویان برگزارشد افزود: سلاح هسته ای ،تروریست و امثال اینها همه بهانه است امریکا از قدرت نرم ما می ترسد از توانایی و دانش علمی ما هراس دارد.

وزیر سابق دادگستری با تاکید برلزوم تقویت روحیه خود باوری در بین دانشجویان تصریح کرد:این را باید من و شمای معلم استاد، محقق، نظریه پرداز، گروه مرجع، الهام دهندگان اجتماعی باورمان بشود، درک کنیم و به جامعه و دانشجو و همشهریان خود القا کنیم.

حجت الاسلام پور محمدی اظهارداشت : ما باید توانایی های خودمان را به دانشجویان القا کنیم و به انها بگوییم که در دنیا حرف های زیادی برای گفتن داریم چرا که توانستیم علیه قدرت های شرق و غرب بایستیم بطوری که الان خواب آنان از حضور پررنگ ما آشفته است.

رئیس هیئت موسس طلوع مهر با اشاره به پیشرفت علم در دانش ژنتیک گفت: بشر دارد کار استخلافی می کند و علم است که این جایگاه را برای بشر به وجود آورده است.

حجت الاسلام پور محمدی با اشاره به موفقیت کشورمان در دست یابی به دانش هسته ای گفت: هم اکنون آمریکا سعی می کند با منحرف ساختن افکار عمومی در مورد دانش هسته ی ما اجازه ندهد ما از این دانش استفاده کنیم چرا که معتقد است این دانش فقط باید در سیطره کشورهایی باشد که بتواند بر آنها تسلط داشته نه ایرانی که امروز خود کفا شده و دست او را منابع ملی کشورمان کوتاه کرده است.

وی با اشاره بر فرو ریختن هیمنه پوشالی آمریکا گفت: امروز در نظام پولی با نوسات دلار، مشکلات عدیده ای در بازار خرید و فروش ارز، صادرات و واردات رخ می دهد که البته این ضعف ماست که تاکنون برای چنین مشکلاتی برنامه های راهبردی نداشته ایم و همه ما از حوزه گرفته تا دانشگاه باید جهت حل این مشکل همکاری نماییم.

رئیس هیئت موسس با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر اینکه اگر می خواهیم خودمان را ببینیم و بشناسیم باید از منظر دشمن خودمان را بشناسیم‌،‌تصریح کرد:‌ امروز ابرقدرت ادعایی دنیا ما را قدرت تأثیر گذار و توانمند در منطقه و فرامنطقه ای ارزیابی می کند و این قدرت شعار نیست. س می بینید امریکا از قدرت علمی ما و جایگاه ما در بین ملت ها نگران است.

حجت الاسلام پور محمدی اظهار داشت: بخش اعظم توانایی ما درد دنیا،‌قدرت نرم و قدرت نفوذ پیام است، این قدرت فوق العاده است و دشمن، ما را بزرگ عرضه می کند.

وی با بیان اینکه علت اصلی دشمنی آمریکا با ایران از دست رفتن منافعشان در ایران می باشد، خاطرنشان کرد: اتفاقاتی که قبل از انقلاب می افتاد را تصور کنید؛ نفوذ و دخالت هایی که در ایران در تمامی مجاری کشور داشتند و در رابطه با جزئیات مسائل کشور تصمیم می گرفتند؛ همه این امتیازات از بین رفته است.

وزیر سابق دادگستری ادامه داد: پس از انقلاب ملت ایران آمریکایی ها را از کشور بیرون کرد و توانست در منطقه نفوذ کند و توانست جلوی توسعه ی نفوذ آن ها را بگیرد.

وی گفت: امروزه نفت را بر اساس سیاست های خودمان می فروشیم، قدرت نظامی خودمان را داریم، وابسته به آنها نیستیم و این چیزی بود که آمریکا نمی خواست و بشدت از این اتفاق ناراحت است .

حجت الاسلام پور محمدی در ادامه اظهار داشت : آنچه که امروز در ایران اتفاق می افتد، تحول دانش است و ما امروز با استناد به اسناد قطعی و معتبر، قدرت چهارم نانوی جهان هستیم ،

وی تصریح کرد: روزی 26 مقاله ی ثبت شده در مجلات علمی دنیا امروز داردبه نام ایران ثبت می شود و سال گذشته نیز هزار مقاله ثبت شده است .

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده توسط پیام رسان های خارجی و بومی سازی آن تصریح کرد: باید سرمایه گذاری و ریسک کنیم تا در چند سال آینده چند پیامرسان ملی و قابل رقابت داشته باشیم.

رئیس هیئت موسس طلوع مهر گفت:‌ بالاخره تلگرام را کنار گذاشتیم، اما چندین پیامرسان داخلی با کیفیت های پایین تر در حال رقابت هستند، تلگرام و فیس بوک هم در ابتدا همین مشکلات را داشتند و به مرور زمان ضعف های خودشان را جبران کردند.

حجت الاسلام پور محمدی اضافه کرد : همه این اتفاقات به جایگاه استخلاف باز می گردد. این موقعیت ما است و این موقعیت را متأسفانه ما مثل این که فکر می کنیم باخته ایم و چیزی برای عرضه نداریم.

وی تصریح کرد: با همه ی مشکلاتی داریم، باید جدی باشیم و ساده انگاری نکنیم، تسامح نداشته باشیم، پشت گوش نیندازیم که این نقیصه به کشور عزیزمان آسیب وارد می کند.

حاضرین در سایت