سه شنبه, 01 خرداد 1397
ابتدا  //  خبر و گزارش  //  خبرها  //  معاونت آموزشی و پژوهشی: تحصیل 1300 دانشجو در موسسه آموزش عالی طلوع مهر/ موسسه طلوع مهر به دانشگاه ارتقاء می یابد

19-2-97-8معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر با بیان اینکه این موسسه در حال حاضر بیست و پنج رشته و هزار و سیصد دانشجو دارد، از ارتقاء این موسسه آموزشی به دانشگاه تا چهار سال آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر، دکتر حسین معینی "معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر قم" در نشست اساتید این موسسه که بمناسبت گرامیداشت مقام استاد برگزار شد، با تبریک روز استاد تصریح کرد: استاد به عنوان مرجع برای دانشجو محسوب می شود و به نوعی ارزش ها، باورها و رفتار استاد بعضاً الگویی برای دانشجویان می شود و این نقش استاد را بیش از بیش نشان می دهد و ما باید در رفتارو گفتار خود دقت بیشتری داشته باشیم. وی افزود: مجموعه طلوع مهر که یک قسمت از آن واحد دانشگاهی طلوع مهر هست در سال 1390 به همت جمعی از اساتید بویژه حجت الاسلام والمسلمین بنایی تأسیس و در سال 1390 با دو رشته و تعداد دانشجوی زیر چهل نفر آغاز به کار نمود.

معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر قم ادامه داد: امروزه به همت شما بزرگواران، اولیای محترم بزرگ و ریاست مؤسسه در حال حاضر ما بیست و پنج رشته و هزار و سیصد دانشجو داریم و در دو واحد خواهران و برادران، به نوعی در این هفت سال رشد چشمگیری داشته ایم.

وی با بیان اینکه این رشد همچنان ادامه دار خواهد بود و طی برنامه ای که ان شاءالله محقق خواهد شد طی چهار سال آینده به امید خدا مؤسسه طلوع مهر به دانشگاه طلوع مهر ارتباط پیدا خواهد کرد گفت: در این حوزه اهدافی را داریم که به نوعی همراهی شما عزیزان را در امر کیفیت و ارائه خدمات آموزشی مناسب می طلبد.

وی با بیان اینکه رسالت مؤسسه در بعد کیفیت به نوعی در استان شناخته شده است تصریح کرد: در ذهن دانشجویان، ما به عنوان مؤسسه ای هستیم که از اساتید خوب و از کادر آموزشی مناسب و از نظم در امور برخورداریم و ما را با این ویژگی ها می شناسند و این هم به لطف و همراهی شما اساتید و کادر محترم است.

معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر قم گفت: در حوزه آموزش همواره تلاش شده است که از اساتید به نام و درجه یک استفاده شود و مدیران گروه ها، مدیران توانمندی در استان هستند که زحمات زیادی را برای ما کشیده اند.

وی بیان اینکه از اساتید انتظار داریم که در حوزه پژوهش هم همراهی بیشتری با ما داشته باشند گفت: ما بحث تشویق مقاله را برای اساتید در نظر گرفته ایم و مجله ای تحت عنوان مدیریت راهبردی و آینده پژوهی داریم که در این خصوص نیازمند آثار فاخر اساتید هستیم.

معینی اظهارداشت: رشته آینده پژوهی یکی از رشته های مؤسسه ی طلوع مهر است که در سطح کشور تقریباً منحصر به فرد است و سه چهار دانشگاه است این رشته را دارند و رشته ا ی بین رشته ای است که به نظر من از جذابیت بالایی برخوردار می باشد.

وی خاطرنشان کرد: ما در راستای رشته آینده پژوهی یک سری دوره ها، کارگاه ها و کنفرانس-هایی را داریم و خواهیم داشت و فکر می کنم برای تک تک عزیزان شرکت در این دوره ها جالب باشد.

معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالی طلوع مهر قم با اشاره به برگزاری کنفرانس قم آینده و آینده قم در ماه های گذشته گفت: از سلسله کنفرانس ها در حوزه آینده پژوهی در همین امسال دومین کنفرانس در همین حوزه باز هم برگزار خواهد شد که با موضوعات تخصصی مرتبط با شهر قم و استان قم است.

وی افزود: در نظر داریم در حوزه جمعیت شناختی، در حوزه بحران آب، در زمینه اشتغال و سایر موضوعات مرتبط کنفرانسی را برگزار کنیم و جا دارد این جا از همه اساتید دعوت کنیم که در مجله مدیریت راهبردی و آینده پژوهی ما را کمک کنند تا این مجله را به سر انجام برسانیم و قصد داریم که امتیاز علمی پژوهشی خود را داشته باشیم.

حاضرین در سایت