اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه جهت نیمسال اول 1396-1395که در تابستان ثبت نام نکرده اند:

ثبت نام وام‌ شهريه غیر انتفاعی دانشجويي -فقط تا 28 مهرماه 1395

از طريق سايت صندوق رفاه دانشجويان

( روش و مراحل ثبت نام)

رئيس صندوق رفاه دانشجويان از نام نويسي دوباره وام‌ شهريه دانشجويي تا 28 مهرماه 1395خبر داد و گفت: براساس بخشنامه صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم درباره ثبت اطلاعات فردي و براي درخواست وام نيمسال اول سال تحصيلي 96-95 ، متقاضيان براي ثبت‌نام مي‌توانند به قسمت پورتال دانشجويي سايت صندوق رفاه دانشجويان به نشاني www.swf.ir مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومي، يزدان مهر با بيان اينکه ثبت‌نام براي وام ‌شهريه دانشجويي امسال براي نخستين ‌باردو مرحله‌اي است، توضيح داد: متقاضيان وام‌ شهريه براي دانشجويان شهريه پرداز فقط تا 28 مهرماه 95 با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند، در واقع ثبت‌نام مقدماتي توسط دانشجويان متقاضي وام صورت مي‌گيرد.

يزدان مهر افزود: پس از پايان ثبت‌نام مقدماتي آمار متقاضيان مورد بررسي قرار مي‌گيرد و پالايش اطلاعات ادامه خواهد يافت. سرانجام دانشگاه‌ها با توجه به ميزان بودجه‌اي که صندوق رفاه دانشجويان در اختيار آنها قرار مي‌دهد، دانشجويان واجدشرايط و افرادي که براي دريافت وام در اولويت هستند را براي دريافت وام به صندوق رفاه معرفي مي‌کنند.

رئيس صندوق رفاه دانشجويان در پايان با بيان اينکه وام‌ مذکور در نيمسال اول به متقاضيان پرداخت مي‌شود اشاره کرد: ميزان وام شهريه مطابق سال قبل مي باشد.

واحد فرهنگي دانشجويي