پنج شنبه, 02 آذر 1396
ابتدا  //  درباره ما

toluemehr

اصلي ترين و كارسازترين عامل توسعه ی دانش، پژوهش و فناوري در هر کشوري، دانشگاه‌هاي آن كشور است. دانشگاه، مکاني مناسب براي پي‌ريزي زيرساخت‌ها و بسترسازي براي تحولات علمي و رشد ذهن هاي جوان و خلاق است. بنابراين مي‌توان دانشگاه‌هاي هر كشور را شاخص‌هاي رشد كمي و كيفي آن كشور دانست.

از سوي ديگر، ايران اسلامي، اكنون با خيل بي‌شماري از جوانان مواجه است كه خواستار تحصيل در دانشگا‌ه‌هاي مختلف كشورند. با نظر به اين استقبال شگفت، و نيز با لحاظ محدوديت‌ها و ميزان اعتبارات دولتي براي تأسيس و راه اندازي واحدهاي آموزشي، نزديك به دو دهه است که وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اقدام به صدور مجوز براي مؤسسات آموزش عالي مي‌كند.

در اين ميان، استان قم به دلايل مختلف كه بر كسي پوشيده نيست، جايگاهي ويژه دارد؛ اگرچه برخي موانع، هنوز در برابر رشد علمي اين استان، ايستادگي مي‌كنند. با وجود اين، بر همة مسئولان و دست‌اندركاران دانشگاهي است كه بيش از پيش به ظرفيت‌هاي اين استان دانش‌پرور توجه كنند و در رفع موانع بكوشند. همچنين بر مسئولان شهري است كه همه فرصت‌هاي ممكن را به استخدام گيرند تا قم، وضعيت بهتري در سپهر آموزش عالي بيابد.

مؤسسه آموزش عالي طلوع مهر قم که سرمايه نخستين آن، مؤسسان دلسوز و دانشمند است، كوشيده است سهم خود را در پيشرفت علمي استان قم ادا كند و در اين راه تا كنون گام‌هاي مؤثري برداشته است. اين مؤسسه، در سال 1390 با پذيرش دانشجو در رشته هاي مديريت امور فرهنگي و مديريت بيمه در مقطع کارداني به کارشناسي، فعاليت‌هاي خود را آغاز كرد. سپس در سال 1391 مجوز پذيرش دانشجو در رشته هاي مديريت صنعتي، مديريت بازرگاني و حسابداري در مقطع کارشناسی ناپیوسته و رشته های مترجمی زبان انگلیسی و علوم قرآن و حدیث را در مقطع کارشناسی پیوسته از شوراي گسترش آموزش عالي دريافت كرد.

با توجه به ظرفیت بالای علمی استان قم و عملکرد و بهره وری مناسب موسسه در دو سال اخیر، موسسه طلوع مهر در سال تحصیلی جاری (1392) توانست ضمن اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته حقوق ثبت اسناد و املاک، مجوز پذیش دانشجو در رشته های مدیریت دولتی، مدیریت جهانگردی و علوم قضایی در مقطع کارشناسی ناپیوسته و رشته حسابداری در مقطع کارشناسی پیوسته را نیز کسب نماید. گفتني است كه مؤسسه آموزش عالي طلوع مهر، بخشي از مجموعة بزرگ «طلوع مهر» است كه پيشتر فعاليت‌هاي علمي و فرهنگي گسترده‌اي را در سطح استان و كشور به سامان رسانده و اكنون يكي از قطب‌هاي فرهنگي – آموزشي استان قم محسوب مي‌شود.

كارگزاران مؤسسة آموزش عالي طلوع مهر،  اميدوارند در آينده اي نزديک، با افزايش رشته هاي مورد نياز استان و گسترش فضاي آموزشي مؤسسه، بتوانند سهم بيشتري در توليد علم در شهر کريمة اهل بيت(ع) برعهده گيرند و از اين رهگذر، بر اعتلاي نام و جايگاه علمي ميهن اسلامي ايران در سطح جهان بيفزايند.

اطلاعات تماس:
قم، خيابان شهيد فاطمي(دورشهر)، نبش ميدان رسالت، مؤسسه آموزش عالي طلوع مهر قم.
کدپستي: 63109-37156
صندوق پستي: 3814-37185