معرفی مؤسسه آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی طلوع مهر قم

toluemehr

اصلي ترين و كارسازترين عامل توسعه ی دانش، پژوهش و فناوري در هر کشوري، دانشگاه‌هاي آن كشور است. دانشگاه، مکاني مناسب براي پي‌ريزي زيرساخت‌ها و بسترسازي براي تحولات علمي و رشد ذهن هاي جوان و خلاق است. بنابراین می توان دانشگاه های هر کشور را شاخص های رشد کمی و کیفی آن کشور دانست.

از سوی دیگر ایران اسلامی، اکنون با خیل بی شماری از جوانان مواجه است که خواستار تحصیل در دانشگاه های مختلف کشورند. با نظر به این استقبال شگفت و نیز با لحاظ محدودیت ها و میزان اعتبارات دولتی برای تأسیس و راه اندازی واحدهای آموزشی، نزدیک به دو دهه است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به صدور مجوز برای موسسات آموزش عالی می نماید. در این میان استان قم به دلایل مختلف که بر کسی پوشیده نیست، جایگاهی ویژه دارد. اگر چه برخی موانع هنوز در برابر رشد علمی این استان، ایستادگی می کنند.

با وجود این، بر همه مسئولان و دست اندرکاران دانشگاهی است که بیش از پیش به ظرفیت های این استان دانش پرور توجه کنند و در رفع موانع بکوشند. همچنین بر مسئولان شهری است که همه فرصت های ممکن را به استخدام گیرند تا قم، وضعیت بهتری در سپهر آموزش عالی بیابد.  مؤسسه آموزش عالي طلوع مهر قم که سرمايه نخستين آن، مؤسسان دلسوز و دانشمند است، كوشيده است سهم خود را در پيشرفت علمي استان قم ادا كند و در اين راه تا كنون گام‌هاي مؤثري برداشته است.

اين مؤسسه، در سال 1390 با پذيرش دانشجو درتنها دو رشته تحصیلی کار خود را در سال 1390 آغاز و توانست طی 6 سال اخیر با رشد کمی و کیفی مطلوب ضمن تأسیس واحد خواهران، جذب هیئت علمی و ... تعداد رشته های خود را به 25 رشته در مقاطع مختلف برساند.

در کنار افزایش کمی و کیفی رشته های مصوب، استفاده از اساتید برجسته دانشگاه های مطرح کشور و استان به ویژه دانشگاه تهران در دستور کار این موسسه قرار گرفته است.

گفتني است كه مؤسسه آموزش عالي طلوع مهر، بخشي از مجموعة بزرگ «طلوع مهر» است كه پيشتر فعاليت‌هاي علمي و فرهنگي گسترده‌اي را در سطح استان و كشور به سامان رسانده و اكنون يكي از قطب‌هاي فرهنگي آموزشي استان قم محسوب مي‌شود.

كارگزاران مؤسسة آموزش عالي طلوع مهر،  اميدوارند در آينده اي نزديک، با افزايش رشته هاي مورد نياز استان و گسترش فضاي آموزشي مؤسسه، بتوانند سهم بيشتري در توليد علم در شهر کريمة اهل بيت(ع) برعهده گيرند و از اين رهگذر، بر اعتلاي نام و جايگاه علمي ميهن اسلامي ايران در سطح جهان بيفزايند.

اطلاعات تماس:

واحد برادران