جمعه, 14 ارديبهشت 1403

حقوق عبارت از قوانین و مقررات ناظر بر روابط اجتماعی مردم است که آثار حقوقی دارند. ارتباطاتی چون ارتباط بین دولت و مردم، ارتباط میان مردم، ارتباط میان دولت‌ها، ارتباط میان قوای سه‌گانه و ... . با توجه به گستردگی و پیچیدگی این روابط، دانشجویان مقطع کارشناسی ابتدا به مطالعه کلیات و مبانی نظری و فلسفی این علم پرداخته و سپس با دو بخش اصلی حقوق عمومی و خصوصی آشنا می‌شوند و در مقاطع بالاتر می‌توانند به صورت تخصصی وارد یکی از شاخه‌ها و گرایش‌های آن شوند. مشاغل متناسب با این رشته عبارتند از:

1- وکالت و قضاوت
2- سردفتری، دفتریاری و متصدی دفاتر اسناد رسمی
3- مشاور و کارشناس حقوقی
4- مشاغل دادگستری
5- کارشناس حقوقی دراجرای احکام مدنی، کیفری و اسناد و املاک

آموزش در گرایش حقوق ثبت اسناد و املاک در برگیرنده اهم موضوعات حقوقی و ثبتی از طریق بالا بردن سطح اطلاعات، آگاهی و بینش حقوقی و ثبتی دانشجویان، همراه با آموزش روش تحقیق و تقویت قدرت استنباط و تجزیه و تحلیل ابعاد حقوقی در مسائل ثبت اسناد و املاک با هدف رسیدن به بخشی از اهداف برنامه‌های توسعه می‌باشد.
نیاز روزافزون جامعه و نظام ثبت اسناد و املاک کشور به نیروهای متخصص، مجرب و آشنا به مسائل ثبتی و حقوقی در زمینه‌های مختلف و نیز ضرورت ارتقای دانش و توانمندی شاغلین مسند قضا، مشاوران و کارشناسان حقوقی، وکلا، سردفتران، دفتریاران و کارشناسان مسائل حقوقی و ثبتی، اهمیت تأسیس این دوره را به خوبی آشکار می‌سازد. توسعه آموزش امور ثبتی با توجه به افزایش حجم معاملات و افزایش آمار ازدواج و طلاق و همچنین نیازهای جامعه و نظام ثبت اسناد و املاک کشور از جمله محورهای اصلی این دوره می‌باشد.

مزایای تحصیل در دانشگاه طلوع مهر

• استفاده از اساتید برجسته این رشته از دانشگاه‌های قم و تهران