یکشنبه, 30 ارديبهشت 1403

موسسه آموزش عالی طلوع مهر قم با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از همه آحاد مردم به ویژه دانشجویان و جامعه علمی قم برای حضور در راهپیمایی
روز قدس تاکید کرد.

این بیانیه به این شرح است:

بسمه تعالی.

اعلام روز جهانی قدس و فرصت سازی برای نشان دادن وحدت و اراده امت اسلامی برای حل مسأله فلسطین توسط حضرت امام خمینی(ره) یک تصمیم راهبردی و حیاتی وحدت بخش در میان مسلمانان جهان به شمار می رود. این تصمیم طی  4 دهه گذشته تاکنون، سبب شد  تا آرمان آزادی قدس شریف به مثابه یک ضرورت حتمی حل مشکلات گذشته، حال و آینده آحاد مسلمانان عالم تبدیل شود.

شکست مفتضحانه داعش و گروه های تروریستی تکفیری در عراق و سوریه و همچنین گرفتاری آل سعود در غرقاب یمن و تحکیم جایگاه جبهه مقاومت و گسترش پایگاه های دفاعی انقلاب اسلامی از شرق تا غرب خاورمیانه،  تنها یک ثمره عملی از اتحاد مبارزان و مجاهدان ضد استکبار است که در روز قدس تجلی آن آشکار می شود.

روز قدس نمایانگر عمق راهبردی و دامنه ی نفوذ تفکر و منطق مقاومت و ظلم ستیزی در جهان است، و برهم زننده آرامش و تعبیر رؤیای تشکیل "خاورمیانه بزرگ" و "اسرائیل از نیل تا فرات".

روزی که در صحنه ای معکوس به تقویت راهبرد دفع غدّه سرطانی رژیم صهیونیستی و تحقق آرمان آزادی قدس و تشکیل "فلسطین از بحر تا نهر" تعبیر شده است.

ملت نستوه ایران، پس از 40 سال مجاهدت با افتخار در سایه سار درخت سرسبز و تنومند انقلاب اسلامی، همچنان استوار و با نشاط و امیدوار و بدون توجه به عربده ها و توطئه ها و کینه توزی های غرب ، به راه درخشان خود ادامه داده و می دهد.

بدین وسیله از آحاد امت اسلامی و ایرانیان عزیز، بویژه دانشجویان و دانشگاهیان و اساتید و نخبگان علمی، که اصحاب دانایی و روشنایی‌اند، عوت می شود تا دست در دست هم با اراده‌ای راسخ، خشم خود از دشمنان ظالم و بی‌عدالت را نشان دهند و پس از یک ماه عبادت خالصانه در ماه مبارک رمضان، با شرکت در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بیعت کنند.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر