دکتر روشن چشم در جمع دانشجویان بیان کرد

به گزارش روابط عمومی طلوع مهر، دکتر حامد روشن چشم در سلسله نشست های انتخاباتی که در این دانشگاه با موضوع چالش ها و فرصت های انتخابات 11 اسفند برگزار گردید بیان کرد:

از چالش های انتخابات 11 اسفند می توان به عدم مشارکت و عدم رضایت از نمایندگان و بستر انتخاباتی اشاره کرد

مسائل 5 سال گذشته جامعه مسائل سخت و دردناکی بود که باعث فشار بر جامعه شد و همین مزید بر علت خواهد شد تا شاید جامعه اعتراض خودش را در بستر انتخابات و عدم حضور پای صندوق های رای نشان دهد. اما در تمام دنیا که نظام دموکراتیک دارند قضیه انتخابات و مشارکت مردم برای بقای جامعه اهمیت بسیار بالایی دارد.

حال باید پرسید که چرا نمایندگان بعد از انتخابات پاسخگوی جامعه نیستند، چرا نمی توانیم یقهٔ نماینده را بگیریم و او را بازخواست کنیم؟ که این به فرهنگ جامعه و عدم دادخواهی آنها از نمایندگان باز می گردد. ما باید بتوانیم بسترهایی را شکل دهیم که توانایی اعمال قدرت خود را هم بر سر صندوق های رای (با انتخاب نماینده درست) و هم بعد از انتخابات بر نمایندگان داشته باشیم و با بیان سوالات و خواسته ها از نمایندگان امورات را پیگیری کنیم.

یکی از همین بستر ها، انجمن ها و جنبش های دانشجویی است که اتفاقا یکی از پرنقش ترین نهاد های اعمال قدرت در جامعه است و باید از این فرصت و ظرفیت استفاده شود.

در واقع این نوع جنبش ها یکی از فرصت های انتخابات 11 اسفند به شمار می رود . باید به راه های چگونگی هدایت و اعمال فشار به کسانی که نماینده می شوند فکر کرد چرا که برای یک استانی مثل استان قم، که جمعیت حدود یک میلیون و دویست هزار نفری دارد و 3 نماینده از این استان راهی مجلس می شوند، هر نماینده در واقع نماینده حدود 400 هزار نفر است که این مسئولیت بزرگی را بر گردن آنها قرار می دهد و نیازمند رفع اختلال بین مردم و نماینده است تا کنش گری و تاثیرگذاری مردم در جامعه افزایش پیدا کند.

وی در پایان با بیان اینکه امسال اولین سالی است که 70 درصد داوطلبان ورود به مجلس از جوانان هستند ابراز امیدواری کرد که با توجه به این موضوع شاهد همت، دقت و پشتکار بیشتر نمایندگان در حل مشکلات مردم و جامعه باشیم.