پنج شنبه, 13 ارديبهشت 1403

استاد موسسه آموزش عالی طلوع مهر گفت: خلأ مدیریت و کمبود بار علمی در مساجد کشور به شدت احساس می شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد ظهوری فر در رابطه با ارائه رشته مدیریت مسجد در مقطع کارشناسی ارشد توسط این موسسه گفت: بسیاری از مساجد کشور فاقد مدیریت مناسب و در شأن خانه خدا هستند و این لزوم ارائه رشته مدیریت مسجد را بیش از پیش  مشخص می کند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه متأسفانه بسیاری از جوانان کشور حتی از یادگیری مسائل ابتدایی دین غافل مانده اند گفت: مساجد هر محله به شرط داشتن بار علمی بالا می توانند در جذب و تربیت جوانان موثر باشند.

حجت الاسلام ظهوری فر با بیان اینکه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است اظهار کرد: نقطه سقوط انسانها زمانی است که فکر کنند به کمال رسیده‌اند و دشمن از این بزنگاه ها برای انحراف جوانان ما استفاده می کند.

وی با ذکر این مطلب که اهتمام فراوان ائمه معصومین (ع) به مسجد درسی برای همه کسانی است که به نحوی با مساجد در ارتباط هستند افزود: متأسفانه نحوه تعامل ائمه معصومین ما با مسجدی ها به فراموشی سپرده شده و لازم است در راستای تقویت ارتباط جامعه با مسجد اهتمام جدی داشته باشیم.

مدیر گروه معارف افزود: موسسه آموزش عالی طلوع مهر گام مثبت و خداپسندانه ای را در جهت ارتقای سطح علمی و فرهنگی مساجد برداشته است هرچند ممکن است سالیان زیادی طول بکشد تا بازده این موسسه در رشته مدیریت مسجد وارد عرصه عمل شود.

وی خاطرنشان کرد: شایسته است تا با معاونت تبلیغ حوزه  و یا امور مساجد کشور تعاملاتی صورت گیرد تا این رشته منحصر به استان قم نشود و در کل کشور توسعه یابد