یکشنبه, 09 ارديبهشت 1403

مراسم رونمایی از یادمان شهدای بی نشان دانشگاه باقر العلوم (ع) با حضوردکتر مریجی ریاست دانشگاه باقرالعلوم، دکتر بنایی ریاست محترم موسسه آموزش عالی طلوع مهر، سرهنگ حسینی مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قم، فرمانده و کارکنان ناحیه امام حسن مجتبی (ع)، مسئولین دفتر تبلیغات اسلامی و نهاد‌های اداری، نظامی و انتظامی پردیسان برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن و زیارت عاشورا و سپس مرثیه سرایی برای سالار شهیدان شروع شد و در ادامه حجت الاسلام مریجی ریاست دانشگاه باقر العلوم سخنرانی کرد.

حجت الاسلام دکتر مریجی طی سخنانی در این مراسم با اشاره به اینکه شهدای گمنام میزبان واقعی این گردهمایی هستند، اظهار داشت: ساخت این بنا با حداقل هزینه ممکن ساخته شد و تلاش شد بیشترین کیفیت در کنار کمترین هزینه به دست آید و با وجود مشکلات بودجه‌ای این کار به لطف خداوند انجام شد. همه مراحل، از ابتدای حضور این دو شهید عزیز در دانشگاه، تا انتخاب محل دفن و ساخت این بنا به لطف و مدد خود این دو شهید انجام شد.

وی با اشاره به وضعیت فرهنگی و علمی منحط دوران قبل از انقلاب و ذلت سران رژیم شاه در جهان؛ عزت و عظمت امروز کشور را مدیون خون شهدا دانست و خطاب به دو شهید بی‌نشان بیان کرد: ما آمده‌ایم که از کم‌کاری‌هایمان عذرخواهی کنیم و بگوییم بدانید ما دوست‌دار شما هستیم؛ از شما می‌خواهیم در گرفتاری‌ها و خطا‌ها دست ما را بگیرید و ما را مشمول دعای خیر خود قرار دهید.

پس از سخنرانی دکتر مریجی با نواختن سرود جمهوری اسلامی توسط گروه موزیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سازه یادمان شهدای بی نشان دانشگاه پرده برداری شد. در ادامه مراسم حضار بر سر مزار دو شهید گمنام وارد شده و با قرائت فاتحه آن کبوتران خونین بال را مورد احترام قرار دادند.