مراسم گرامیداشت مقام استاد و هفته معلم با حضور حجت الاسلام والمسمین شریفی ریاست محترم دانشگاه قم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر بنایی رئیس دانشگاه طلوع مهر، روسای دانشکده ها، مدیران گروه و اعضای هیئت علمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی طلوع مهر،

مراسم گرامیداشت مقام استاد و هفته معلم با حضور حجت الاسلام والمسمین شریفی ریاست محترم دانشگاه قم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر بنایی رییس دانشگاه طلوع مهر، روسای دانشکده ها، مدیران گروه و اعضای هیئت علمی برگزار شد.

مراسم در ابتدا با قرائت قرآن آغاز و سپس حجت الاسلام و المسلمین دکتر شریفی ریاست محترم دانشگاه قم در مورد جایگاه علم و عالم در اسلام و همچنین برخی از اصول اخلاقی معلمین به ایراد سخن پرداختند
پس از آن معاونت محترم آموزش دانشگاه طلوع مهر به ارائه گزارشی از فعالیت های دانشگاه در یک سال گذشته پرداختند.

پس از آن دکتر حمیدرضا طاهری یگانه، مختصص ارزیابی سلامت روح و روان و انرژی و فیزیولوژیک بدن به ارائه مطالبی در خصوص سلامت روان و تاثیر آن بر سلامت جسم پرداختند.

سپس مراسم تجلیل از اساتید برگزیده آموزشی و پژوهشی دانشگاه طلوع مهر با حضور ریاست محترم و مهمانان برگزار شد که اسامی این عزیزان به شرح ذیل می باشد:

اساتید برگزیده آموزشی:
گروه آموزشی مدیریت بازرگانی: دکتر محمد ولیا بیدگلی

گروه آموزشی مدیریت دولتی: دکتر محمدحسین باقری فرد

گروه آموزشی حسابداری: دکتر مهدی جعفری

گروه آموزشی حقوق خصوصی: حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی علوی

گروه آموزشی حقوق عمومی: دکتر مهدی رئیسی

گروه آموزشی حقوق جزا: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن رهامی

گروه آموزشی روانشناسی: دکتر اعظم بهرامی

گروه آموزشی زبان انگلیسی: دکتر علی اکبر ارجمند راد

گروه آموزشی علوم ورزشی: دکتر ساره حسنی

اساتید برگزیده پژوهش:
دکتر زینب مولوی

دکتر سید محمد امین زاده

دکتر مهدی دهقانی فیروزآبادی

همچنین از دکتر حسن زارعی متین به عنوان هفتمین دانشمند پر استناد کشور در حوزه مدیریت طبق گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

در پایان حجت الاسلام و المسلمین دکتر بنایی ضمن تقدیر و تشکر به بیان نکاتی در خصوص امر آموزش و پژوهش پرداختند .

عکس یادگاری و ضیافت شام پایان بخش این مراسم بود.