دوشنبه, 31 ارديبهشت 1403

ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد تمدید شد

مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد تمدید شد

❇️ ثبت نام کنکور مقطع کارشناسی ارشد آغاز شد

🕓 ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ از طریق کنکور سراسری سازمان سنجش تا ۱۷ آبان ماه تمدید شد

⏰ زمان برگزاری آزمون: ۴ اسفندماه ۱۴۰۲

❗️رشته‌ی تحصیلی مقطع کارشناسی موجب محدودیت دانشجویان در انتخاب رشته‌ی مقطع کارشناسی ارشد نمی شود.
فارغ التحصیلان کارشناسی با هر مدرک کارشناسی که داشته باشند، در هر رشته مقطع کارشناسی ارشد که بخواهند امکان ثبت نام و شرکت در آزمون دارند.

لینک ثبت نام سایت سنجش (کلیک کنید)

💬 معرفی رشته های مقطع کارشناسی ارشد (کلیک کنید)

📅 منابع و مواد امتحانی آزمون ارشد (کلیک کنید)

بسیاری از داوطلبان خواهان ادامه تحصیل در مقاطع عالی هستند تا بتوانند علاوه بر ارتقا سطح علمی و فرهنگی خویش، آینده شغلی مدنظر خود را تضمین نمایند. در همین راستا هر ساله از طریق سایت سازمان سنجش برگزاری آزمون های علمی در راستای جذب و پذیرش متقاضیان در دانشگاه ها و موسسات علمی انجام می شود.

یکی از آزمون های مربوطه، آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد می باشد. بدین منظور علاقه مندان واجد شرایط ثبت نام کنکور ارشد می توانند در موعد مقرر جهت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشدبه صورت اینترنتی اقدام نمایند.

✅ لینک مستقیم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1403

همان طور که اشاره شد، ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد به صورت اینترنتی، از طریق سایت سازمان سنجش انجام می گیرد. لذا داوطلبان می توانند در مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ با مراجعه به این سایت نسبت به نام نویسی اقدام نمایند. با توجه به اطلاعیه منتشر شده از سوی سایت سنجش، زمان و تمدید مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد به شرح جدول زیر در نظر گرفته شده است.

نحوه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۳

متقاضیان در صورت تمایل به شرکت در این آزمون می توانند فرآیند نام نویسی و پرداخت هزینه ثبت نام کنکور ارشد خود را با طی مراحل زیر به انجام برسانند.

از طریق سایت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد و یا جست وجوگر خود، وارد سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org شده و بر روی گزینه “کارشناسی ارشد” کلیک کنید.

لینک فعال شده “ثبت نام و شرکت در آزمون مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403″  را انتخاب نمایید.

مجدد بر روی لینک “ثبت نام و شرکت در آزمون مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403” کلیک نمایید.

مرحله سوم ثبت نام ارشد

در مرحله بعد کارت اعتباری مربوطه را خریداری کنید. برای انجام این کار از صفحه ای که پیش روی شما قرار گرفته، گزینه “خرید سریال ثبت نام” را انتخاب کنید.

مرحله چهارم ثبت نام ارشد

بر روی “سریال ثبت نام کارشناسی ارشد” کلیک کنید.

مرحله پنجم ثبت نام ارشد

اکنون اطلاعات خواسته شده را در کادرهای مربوطه درج نموده و بر روی گزینه “تایید و ادامه” کلیک کنید.

مرحله ششم ثبت نام ارشد

در این مرحله لازم است اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کرده و کلید “ادامه روند پرداخت” را بفشارید.

مرحله هفتم ثبت نام ارشد

گزینه “پرداخت” را انتخاب کنید.

مرحله هشتم ثبت نام ارشد

به صفحه اول بازگشته و گزینه “ثبت نام جدید” را انتخاب کنید.

مرحله نهم ثبت نام ارشد

سپس سریال ثبت نام خریداری شده خود را وارد نمایید تا امکان ثبت نام برای شما فراهم شود و در نهایت گزینه “ورود به سیستم” را بفشارید.

مرحله دهم ثبت نام ارشد

با ورود به سامانه ثبت نام می بایست عکس داوطلبی خود را با ویژگی های ذکر شده در صفحه، بارگذاری نمایید. از قسمت “choose file” تصویر مورد نظر خود را انتخاب کرده و دکمه “ارسال عکس” را بفشارید و در انتها “تایید و ادامه گام بعدی ثبت نام” را انتخاب کنید.

مرحله دهم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1403

در این قسمت تمامی اطلاعاتی که در سامانه درج نموده اید برای شما به نمایش در خواهد آمد.

مرحله یازدهم ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1403

در صورتی که مراحل ثبت نام را به درستی انجام دهید، یک “شماره پرونده” و “کد پیگیری” در بالای صفحه “مشاهده اطلاعات ثبت نامی”، به چشم می خورد. از آن جا که در مراحل بعدی ورود به سامانه به این دو کد نیاز است، حتما آن را در جایی یادداشت کرده و از اطلاعات ثبت نامی خود نیز یک نسخه پرینت شده داشته باشید.