ثبت نام مقطع کاردانی به کارشناسی بهمن ماه در دانشگاه طلوع مهر

ضمن عرض خيرمقدم به دانشجويان ورودي جديد، به اطلاع می‌رساند که ثبت نام از پذيرفته‌شدگان صرفا به صورت اینترنتی انجام می‌پذیرد. پذيرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک لازم را قبل از ثبت نام اينترنتی تهیه نمایند تا در هنگام ثبت نام با مشکل مواجه نگردند. پس از تکمیل اطلاعات در سامانه پذیرش دانشجویان جدید و پرداخت شهریه علی‌الحساب، کارشناس رشته مدارک شما را بررسی و سپس تایید نموده و در انتها انتخاب واحد به صورت غیرحضوری توسط دانشگاه انجام خواهد شد و در نهایت پیامکی حاوی کد دانشجویی برای شما ارسال خواهد شد. جهت اطلاع از برنامه درسی می‌توانید فرم تثبیت انتخاب واحد را از میزکار خود دریافت نمایید.

شروع ثبت‌نام به صورت غیرحضوری از روز چهارشنبه ۹ اسفند

شروع کلاس‌ها از تاریخ دوشنبه ۱۴ اسفند می‌باشد

• مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو به نشانی زیر

• ورود به سامانه با کد ملی و شماره شناسنامه

• تکمیل فرم‌ها، تعهدنامه‌ها، اسکن مدارک و پرداخت شهریه
  • ارسال درخواست خود به کارشناس

~~~~~~~~~~~

پذیرفته‌شدگان عزیز توجه نمایید که تمامی مدارک باید به صورت استاندارد (کاملا واضح، دارای کیفیت مناسب و حداکثر حجم ۴۰۰ کیلوبایت) اسکن و بارگذاری گردد. در صورت عدم رعایت استانداردهای مورد نظر، مدارک بررسی نشده و رد خواهند شد. نمونه‌های اسکن صحیح و غلط و آموزش نحوه اسکن مدارک با استفاده از تلفن همراه را می‌توانید در اینجا مشاهده نمایید.

1- اسکن و بارگذاری تمام صفحات شناسنامه

2- اسکن و بارگذاری کارت ملی (پشت و رو)

3- اسکن و بارگذاری مدرک نظام وظیفه (مختص برادران)
تصویر برگه « تاييد اوليه شرايط مشمول » را در قسمت "تصويرمدرک تعيين وضعيت نظام وظيفه"  بارگذاری نمایید (ویژه دانشجویان مشمول بدون غیبت)

👇👇 فایل راهنمای ثبت درخواست الکترونیکی معافیت تحصیلی 👇👇

فایل PDF                                         فایل راهنمای تصویری

4- اسکن و بارگذاری اصل مدرک تحصیلی

نمونه فرم مدرک کاردانی و معدل (فرم شماره 7 - کلیک کنید)
(در صورتی که دسترسی به مدرک کاردانی ندارید، فرم بالا را دانلود، تکمیل و اسکن فرمائید)

5- اسکن و بارگذاری عکس پرسنلی متقاضی

6- استعلام مدرک تحصیلی پایه (مقطع قبلی):
با مراجعه به سایت estelam.msrt.ir نسبت به دریافت کدپیگیری اقدام و آن در سامانه آموزش طلوع مهر کپی کنید.
(پس از ثبت اطلاعات در سامانه فوق، کد پیگیری (به صورت انگلیسی) به موبایل شما ارسال می‌شود که باید آن را در سامانه ثبت نام طلوع مهر کپی کنید.

نکته:
1- در صورتی که مدرک شما دارای کد صحت است، کد 20 رقمی صحت مدرک تحصیلی خود را در کادر مربوطه وارد نمایید.

2- در صورتی که دانش آموخته طلوع مهر هستید و کد صحت ندارید، نیازی به انجام این مرحله نیست و کافیست عبارت "دانش آموخته طلوع مهر" را در قسمت مربوطه تایپ نمایید.

3- در صورتی که دانش آموخته دانشگاه آزاد هستید، با مراجعه به سایت estelam.iau.ir و مشاهده فایل راهنما (کلیک کنید) نسبت به دریافت تاییدیه تحصیلی خود اقدام نمایید.

4- در صورتی که دانش آموخته دانشگاه علمی - کاربردی هستید، با مراجعه به سایت edu.uast.ac.ir استعلام مدرک فاقد کدصحت خود را دریافت نمایید.

5- در صورتی که دارای مدرک سطح 1 حوزه علمیه هستید، اسکن سابقه تحصیلی (ارزیابی) خود را از سایت پیشخوان حوزه علمیه به آدرس الکترونیکی login.ismc.ir اخذ و بارگذاری نمایید.

تذکر مهم

• در صورت تایید نشدن درخواست، نسبت به رفع نواقص و ارسال مجدد درخواست اقدام نمایید.
  • نام کاربری و رمز عبور جهت ورود به سامانه جامع آموزش، شماره دانشجویی و کد ملی می‌باشد.
  • جهت اطمینان از ارسال درخواست، پیامکی حاوی کد رهگیری برای شما ارسال خواهد شد.

~~~~~~~~~~~

پذیرفته‌شدگان محترم بایستی حداکثر تا پایان فروردین ۱۴۰۳ اصل مدرک مقطع تحصیلی قبلی، به همراه سه قطعه عکس و کپی مدرک نظام وظیفه (دانشجویان مشمول رسید درخواست معافیت تحصیلی) خود را از طریق پست به آدرس دانشگاه طلوع مهر ارسال و یا به صورت حضوری به محل دانشگاه تحویل نمایند.

آدرس پستی دانشگاه

واحد برادران: قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، بلوار شهروند شمالی، دانشگاه طلوع مهر، کد پستی: ۳۷۴۹۱۱۳۳۶۲

واحد خواهران: قم، خیابان شهید فاطمی(دورشهر) ، نبش میدان رسالت ، کدپستی: ۳۷۱۵۶۶۳۱۱۷

تاکید می‌شود تا زمان اطمینان از وصول اصل مدرک مقطع تحصیلی قبلی خود توسط دانشگاه، رسید پستی مرسوله را نزد خود نگاه دارید. طبیعتا در صورت عدم تحویل اصل مدرک تحصیلی به دانشگاه و یا به وجود آمدن اختلالی در فرآیند ارسال مدرک، هیچگونه مسئولیتی متوجه دانشگاه نخواهد بود.

~~~~~~~~~~~

جهت مشاهده شهریه مصوب مقاطع مختلف آموزشی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ کلیک کنید.

• کلیه مبالغ بر حسب ریال می‌باشند.
  • هزینه انصراف بنا بر مصوبه وزارت علوم، دانشجوی انتقالی یا منصرف از تحصیل موظف است شهریه کامل یک نیمسال اعم از ثابت و متغیر را به دانشگاه پرداخت نماید.

~~~~~~~~~~~

پذیرفته‌شدگان محترم در صورت داشتن سوال در زمینه‌های مختلف علاوه بر امکان تماس با شماره تلفن ۳۳۵۵۵۶۱۰-۰۲۵ با داخلی مورد نظر، می‌توانید با مراجعه به بخش «از من بپرس» در سایت اینترنتی دانشگاه، سوالات خود را با کارشناسان مطرح بفرمایید. همکاران ما در ساعات اداری به صورت بر خط و خارج از ساعات اداری در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

با وارد کردن اطلاعات خود در سامانه از من بپرس در سایت دانشگاه مانند نام و نام خانوادگی ، شماره همراه ، موضوع گفتگو و شماره دانشجویی ، می توانید سوالات خود را با کارشناسان مطرح بفرمایید.

برنامه کلاسی آقایان

برنامه کلاسی خانم ها